AIKUISEN NAISEN TREENIRYHMÄ

tiistaisin klo:17.00-18.15

torstaisin klo:16.00-17.15

Harjoittelua +50 naisen tarpeisiin, jotta keho pysyy vahvana ja nuorena.

Tämä ryhmä on sinulle, joka haluat pitää huolta kehostasi ja hyvinvoinnistasi. Haluat pysyä nuorekkaana ja terveenä. 


Iän myötä keho alkaa jäykistymään, ellei ylläpidä liikkuvuutta sopivalla liikkuvuustreenillä. Tässä ryhmässä treenaat niin, että keho saa voimaa ja liikkuvuutta samaan aikaan. Liikkeesi ja liikkumisesi pysyy sulavana ja virtaviivaisena ja ryhtikin paranee. Kannat kehosi kauniisti ja ylväästi, mikä näyttää hyvältä ja tuo myös uudenlaista energiaa. 


Säännöllinen voimaharjoittelu pitää kehon nuorena, painon kurissa ja vahvistaa kehoa. 50 ikävuoden jälkeen lihasmassa alkaa vähentyä noin prosentin vuodessa ilman asianmukaista voimaharjoittelua. Tässä ryhmässä voimaharjoittelu on osa kokonaisvaltaista treeniohjelmaa, jotta lihasmassa kasvaa eikä vähene. 


Saat apua oikeanlaisen ruokavalion koostamiseen, jotta hormonitoiminnan muutokset eivät näy vyötärölläsi. 


Nyt on sinun aikasi keskittyä hyvinvointiisi. Tule mukaan harjoittelemaan hyvällä fiiliksellä ja rakentamaan uudenlaista tulevaisuutta ihanassa kehossa. 


Tule mukaan valmennukseen! Ryhmään otetaan 5 ensimmäisenä ilmoittautunutta ja ryhmä aloittaa treenaamisen, kun ilmoittautuneita on 3

Tervetuloa Ulpustudiolle Selkämerenkatu 4, Ruoholahti, Helsinki!tiistaisin klo:17.00-18.15 ja torstaisin klo:16.00-17.15, Selkämerenkatu 4, Ruoholahti, HelsinkiAikuisen naisen treeniryhmä 199eur/kk

 


ILMOITTAUDU:

VARAAMALLA PAIKKASI SÄHKÖPOSTITSE

ulpustudio@gmail.com otsikolla "Ulpustudion AIKUISEN NAISEN TREENIRYHMÄ"

Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi, Endenred, Eazybreak ja Smartum!

Lisätietoja 040 7218478 / ulpustudio@gmail.com


TULE TUTUSTUMAAN STUDIOOMME 

varaa oma hetki puh.040 7218478MIKÄLI RYHMÄN AIKATAULU EI SOVI OMIISI, VOIT MYÖS TIEDUSTELLA PT PAKETTIA AIKUISEN NAISEN TARPEISIIN. LÄHETÄ VIESTIÄ ulpustudio@gmail.com tai 040 721 8478, niin Ulpu soittaa sinulle ja sopii kanssasi veloituksettoman konsultaatio ajan. 

VALMENTAJASI ULPU PUHAKKA

"Seison omalla nimelläni ja kasvoillani kaikkien valmennustuntien takana ja annan sinulle henkilökohtaisen takuun valmentajana ja yrittäjänä, että olet 100 % tyytyväinen"