ASIAKASPALAUTTEET

"Ulpun kanssa treenaaminen on palkitsevaa. Ulpu osaa lukea valmennettavaa hyvin, vaatii sopivan haastavia suorituksia ja kannustaa sopivasti pieni pilke silmäkulmassa, ylittämään itsensä. Ulpun tarkka silmä poimii pienimmätkin virheet ja havainnollistavan palautteen perusteella suoritukset saa hiottua timanteiksi."


ERNO BERGER

Online markkinoinnin ammattilainen

"Ulpussa yhdistyy aurinkoinen & superkannustava luonne, luja ammattitaito ja kyky nähdä ihminen kokonaisuutena. Oli loistofiilis treenata yhdessä!

Ulpu is very sunny and encouraging person! She is a great professional with ability to see the big picture. It was fantastic to train with her!"

ELINA PIRJETÄ

Responsibility Specialist

"Aina iloinen Ulpu on tosi ammattilainen, joka jaksaa neuvoa ja tsempata ja häneltä saa ihan mielettömästi energiaa ja motivaatiota treenaamiseen. Loistava meininki!

Always happy Ulpu is a real professional who is willing to advise and cheer all the time. I get such an amount of energy and motivation from her. Absolutely great! "

ANNA RAHKILA

Vastaanottovirkailija, Receptionist

"Halusimme tanssijoille luotettavaa ja ajantasaista tietoa hyvästä ja terveellisestä ravinnosta. Ulpu suunnitteli meille kokonaisuuden, jossa luennolle osallistuvat nuoret tanssijat pääsivät itse pohtimaan ja oppimaan ravinto asioita. Turvallinen ja hyvä valinta."

IIRIS SALMENMAA

Tanssilan rehtori, Headmaster of Tanssila


https://www.tanssila.fi


"Juha on tarkkaavainen valmentaja, joka hyvällä hengellä huolehtii oikeasta tekniikasta treeneissä. Ystävällinen valmennustapa auttaa jaksamaan treeneissä ja saa tuloksia aikaiseksi."


TAIJA HUITTINEN

Osastonsihteeri

TILAA PALVELUMME

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.