WORKSHOP - ERILAISET PIKKUJOULUT 

TEKNIIKKA TIMANTTISEKSI
TREENIÄ PILKE SILMÄKULMASSA
LIIKKUMISTA OMAN TAITOTASON MUKAAN


Sinulle, joka haluat suorat hyvät treenivinkit rennossa ja avoimessa ilmapiirissä. Haluat treeniä pilke silmäkulmassa, mutta olet valmis laittamaan itsesi likoon. Haluat muistuttaa itseäsi hyvistä ravitsemuksen saloista, mutta niin että nautinto pysyy menossa mukana. Sinä saat olla aloittelija tai ammattilainen, tässä workshopissa liikut oman taitotasosi mukaan haastavasti. 

Tämä workshop ei ole sinulle, jolla on liikkuessa pipo liian kireällä.


WORKSHOPIN SISÄLTÖ:

- Alkumalja, tervetulosanat ja kehonhuoltotreeni, jossa avataan kehon jumit, mutta huolehditaan samalla keskivartalon aktivoimisesta

- Välipala & ajatuksia ravitsemuksesta ja jaksamisesta

- Kehonpainoharjoittelua, jossa kiinnitetään huomiota kehon ketjun toimimiseen yhdessä

- AMRAP eli korkean intensiteetin lyhyt treeni, jossa tehdään tiettyjä liikkeitä peräkkäin mahdollisimman monta kertaa sovitun ajan sisällä.

- Loppujäähdyttely ja yhteenvetoWorkshopin jälkeen olet uudesti herännyt, energinen ja valmis ottamaan joulukuun kaikkine hössötyksineen vastaan. Saat iloa ja monipuolisuutta omaan treeniin, oivalluksia kehon parempaan toimivuuteen sekä liikkuen, että syöden. Kolmessa tunnissa ehdit tehdä liikkeet Ulpun tarkan katseen alla oikein ja workshopin jälkeen saat kirjallisen ohjelman kuvilla, jotta muistat treenit vielä jälkikäteenkin.
Lunasta paikkasi vuoden workshoppiin 

N-Y-T


8.12.2018 KLO:15.00-18.00 Jaala, Salparinteentie 1
Ulpustudion workshopissa sinusta huolehditaan alusta loppuun asti hyvin. Tule mukaan kohentamaan sekä mieltä että kehoa.Varaa paikkasi workshopissa, ennen kuin se myydään loppuun. Paikkoja rajoitetusti.


Kokonaisvaltainen kohotus mielelle ja keholle. Tule mukaan ottamaan uutta virtaa joulun valmisteluja varten. Valloitetaan parempi olo yhdessä!


Osta lippusi nyt


Uskalla lähteä mukaan saavuttamaan uutta inspiraatiota elämään. Workshopissa innostut ja ylität itsesi uudella tasolla.

Tämä kutsu on juuri Sinulle.

Tositarkoituksella.