Aina henkilökohtaista palvelua ajatuksella ja sydämellä

Oikeaa valmennusta henkilökohtaisesti juuri sinulle

Ulpustudion henkilökohtaisessa valmennuksessa autetaan sinua löytämään se oma paras kapasiteetti, jolla voi elää täyttä ja onnellista elämää.

 

Henkilökohtainen valmennus sopii sinulle, joka haluat treenata vapaan aikataulun mukaisesti sekä valmentajan kanssa että itsenäisesti. Henkilökohtainen valmennus luo mahdollisuudet olosuhteille, jossa sinä voit ylittää itsesi, saat mahdollisuuden kehittyä ja pystyt iloitsemaan saavutetuista päämääristä yhdessä valmentajasi kanssa.

Haluatko kokeilla valmennusta? Varaa oma valmennustapaaminen salimaksun hinnalla (10eur). 

Tapaaminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Valmennuksessa saat kaikki työkalut tavoitteesi saavuttamiseksi. 

Valmennus antaa sinulle edellytykset saavuttaa vahvemman, terveemmän ja toimivamman kehon. Valmennuksessa saat energiaa jaksaa töissä sekä arjessa ja olla oikeasti läsnä sinulle läheisten ihmisten elämässä.
Henkilökohtainen valmennus takaa sinulle tuloksia, oli sitten tavoitteesi painonhallinta, lihasmassan kasvatus, uusien taitojen oppiminen, parempien lajitaitojen kehittäminen tai monipuolisen terveen liikunnan ja elämäntavan löytäminen. Valmennus tapahtuu aina kannustavassa ilmapiirissä lähtötasostasi riippumatta.

Saat kaikki välineet mitä tarvitset sinun hyvinvointiisi!

Ulpustudiolla halutaan parasta. Kannustetaan silloinkin kun itsellä ei usko riitä. Sekä Ulpu että Juha auttaa sinua saamaan hyviä hetkiä omaksi parhaaksesi. Ilon kautta hiki pintaan ja parempi mieli tulevaisuuteen.

- Taija Huittinen

Tapaaminen kerran viikossa

295eur/kk

Sinä saat

  • valmennustapaamisen kerran viikossa
  • tarvittavat treeniohjelmat 
  • ravintovalmennusta
  • valmentajan tuen
  • kausisuunnitelman
OSTA NYT