HYVINVOINTIVIIKONLOPPU

Haluatko saavuttaa terveen ja vahvan kehon pysyvästi?
Haluatko olla ketterä vielä kymmenen vuoden kuluttua?
Onko tavoitteesi jaksaa arjessa paremmin, hallita oma ruokavalio ja liikkuminen, niin että olet terve?
Haluatko selvitä energisenä töissä, arjessa ja vapaa-ajalla?

Tämä viikonloppu on sinulle, joka tiedät että hyvät asiat vaativat aikaa ja panostusta. Tämä viikonloppu on sinulle, joka haluat voida paremmin kokonaisvaltaisesti ja osata liikkua monipuolisesti. Valmennus on sinulle, joka haluat treenata hyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä.

Tämä viikonloppu ei ole niille, jotka odottavat asioiden tapahtuvan kuin taikaiskusta, eikä niille, jotka eivät ole valmiita muutoksiin.

Hyvinvointiviikonloppu sisältää alkukartoituksen sinun tilanteestasi. Viikonlopun aikana saat yhteensä 10 tuntia valmennusta, joka sisältää mm.kehonhuoltoa, rentoutusharjoituksia, kehonpainoharjoittelua, ravintovalmennusta sekä tekniikkaharjoituksia kuntosalitreeniä ajatellen. Valmennuksessa sinulle taataan henkilökohtaista ohjausta, kannustusta ja ammattitaitoista opetusta. Harjoittelu on suunnitelmallista ja inspiroivaa. Viikonlopun jälkeen sinulle tehdään oma treeniohjelma ja saat suositukset jatkoa varten sinun omien tavoitteidesi mukaan.

Viikonlopun jälkeen sinulla on eväät jaksaa paremmin, tiedät miten herätä virkeänä ja hyväntuulisena ja osaat treenata oikeaoppisesti, jotta treenaaminen auttaa sinua saavuttamaan omat henkilökohtaiset tavoitteesi. Opit lisää oman kehon käytöstä ja sen kuuntelemisesta.

Hyvinvointiviikonloppu on niille, jotka haluavat elää paremmin. Viikonlopun jälkeen käsität miten omasta kehosta saa enemmän irti ja miten kunnollinen syöminen, treenaaminen ja nukkuminen nostaa jaksamisesi uudelle tasolle.

Ota yhteyttä ja varaa paikkasi nyt

Valmennuksen hinta 150eur

Kun varaat paikkasi 1.11.2018 mennessä, saat bonuksena henkilökohtaisen valmennustapaamisen Ulpun kanssa (arvo 70eur).

10 tuntia valmennusta maksaa normaalisti vähintään 600eur. Nyt tämä valmennus on vain 150eur

Uskalla lähteä mukaan tavoittelemaan laadukkaampaa elämänlaatua. Mä uskon että susta on siihen!

Elämässä on aina kiire, mutta omaan terveyteen pitää löytää aikaa ennen kuin on liian myöhäistä. Tee sun hyvä päätös nyt ja lähde mukaan valloittamaan paremman kehonhallinnan saloja. 

Hyvää oloa Helsinki 3.-4.11.2018 Ainonkatu 4, Helsinki, Töölö

Hyvää oloa Jaala 10.-11.11.2018 Vuokkolantie 1, Jaala & Salparinteentie 1 Jaala

"Vasta seuraavana päivänä tajusin, että minulla on lihaksia, joiden olemassaolosta en tiennyt yhtään mitään"

"Ulpu on iloinen ja aidosti asiakkaastaan kiinnostunut tsemppari, jonka valvovan silmän alla saa takuulla tuloksia aikaan. Ulpun kanssa tehdään hommia tehokkaasti, mutta hyvällä meiningillä. Suosittelen!"