JUOKSUKURSSI ESPOOUUTTA Ulpustudiolla 

Veloitukseton 11 X Juoksukurssi 

maalis-toukokuussa Espoossa! 

Ulpustudio tarjoaa mahdollisuuden ottaa juoksu osaksi säännöllistä elämää ja hyvinvointia. Jola Maisala järjestää keväällä maanantaisin 18.3-27.5 klo 18-19 Juoksukurssin. 11 kerran Juoksukurssi Espoo on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat aloittaa säännöllisen juoksuharjoituksen ja saada vinkkejä juoksutekniikkaan sekä saada monipuolisuutta harjoitteluun. Kurssi on avoin kaikille ja toiveena on, että pystyy hölkkäämään/juoksemaan vähintään 30 min yhtäjaksoisesti. Kurssi soveltuu myös enemmän juosseille ja vauhdikkaille. Kurssi toteutetaan ulkona ja sijaintina on Länsi-Espoon parhaat harjoittelualueet, kuten Leppävaara ja Olari. Kurssi on ilmainen ja suoritetaan osana Liikunnan ammattitutkinnon opiskeluja.


Mukaan mahtuu vain 12 henkilöä eli ilmoittaudu nopeasti! Rohkaise itsesi ja haasta kaverikin mukaan! Ilmoittautuessasi juoksukurssille saat linkin liittyä ryhmän suljettuun Facebook ryhmään. Lisäksi saat linkin lähtötasotietojen kartoitukseen. Juoksukurssia tukee Ulpustudion verkkokurssi Joogaa juoksijoille, jonka Juoksukurssille osallistujat saavat hintaan 49,90 €.


Kurssin vetäjänä on Jola Maisala: monipuolisen lajitaustan omaavaa liikunnan sekakäyttäjä mm. juoksu, polkujuoksu, suunnistus, maastopyöräily ja triathlon. Kaikissa näissä myös kilpailukokemusta. Ammatillisena taustana: Triathlonvalmentaja - taso 1 pätevyys, lukion terveystiedon opettaja ja liikunnan ammattitutkinnon opiskelija, Kisakallion urheiluopisto.

Tutustu Jolaan lisää tästä:

Olethan valmis sitoutumaan kurssiin!

Juoksukurssi Espoon alustavat teemat ja paikat

Kaikkiin paikkoihin pääsee autolla (parkkitila) tai julkisilla liikennevälineillä ja ryhmässä voidaan sopia kimppakyytejä.

ma 18.3 Leppävaara, Lämmittely, juoksukoordinaatio ja videokuvaus, lyhyet intervalliharjoitukset. Tapaaminen Leppävaaran Stadionin itäpääty (WC-mahdollisuus). Paikoitus osoite Vanha maantie (suuri parkkipaikka). Myös Leppävaaran uimahallin puolella parkkipaikkoja.

ma 25.3 Leppävaara: Halukkaille juoksutesti 5 km.

ma 1.4 Olari - Pyramidiharjoitus Olarin koulu ja lukio Olarinniityntie 4, 02210 Espoo (parkkipaikkoja myös Olarinniityntie 8)

ma 8.4 Westend - Porrastreeni (Tapaaminen Jousenkaaren koulu, Jousenkaari 9, 02360 Espoo eli Urheilupuiston kupeessa)

ma 15.5 Olari - Loiva alamäki

ma 22.4 Olari - Pääsiäinen (Pääsiäisteemalla, helppo suunnistusiloittelu, juoksuja ylämäkeen, Lapset ovat tervetulleita mukaan)

ma 29.4 Olari, koordinaatio, 3x1000m vauhdikkaasti hölkkäpalautuksilla, lihaskunto

ma 6.5 Ylämäkitreeni Kauniainen (kuntoportaat) tai Malminkartano, Helsinki (kuntoportaat)

ma 13.5 Leppävaara Vetotreeni 6 x n. 400 m

ma 20.5 Olari, Polkujuoksu

ma 27.5 Leppävaara, Juoksutesti 5 km, juoksun kuvaus, koordiliikkeet 


Mahdollisia omia varusteita voi jättää autoon harjoituksen ajaksi. Juo ennen harjoitusta, sillä harjoituksissa ei kuljeteta vettä mukana. Testeihin kannattaa varata juomapullo mukaan. Kaikkiin paikkoihin pääsee autolla (parkkitila) tai julkisilla liikennevälineillä ja ryhmässä voidaan sopia kimppakyytejä.


Juoksukurssi on osana Jola Maisalan Liikunnan ammattitutkinopintoja Kisakallion Urheiluopistossa. Kurssilla kuvattua videomateriaalia ja valokuvia käytetään kurssilaisten tekniikan parantamiseen ja niitä käytetään Kisakalliossa Aikuisten Liikunnanohjaus tutkinto-osan esittelyyn opsikelijaryhmälle (ei jaeta avoimesti mihinkään). Kerätyt esitieto- ja loppukartoitus lomakkeet ovat vain Jola Maisalan katsottavissa. Kurssin yhdelle kerralle tulee mahdollisesti Kisakallion Urheiluopistosta tutkinnon arvioija katsomaan ohjaajan toimintaa.


Joogaa Juoksijoille verkkovalmennus

Lisätehoa juoksuun joogan avulla.

Miten juoksija voi hyötyä joogasta? Jooga kehittää liikkuvuutta, lihaskuntoa, liikehallintaa, tasapainoa ja oman kehon tuntemusta. Nämä tulisivat automaattisesti kuulua juoksuharjoittelun oheistreeniksi ja tämän verkkokurssin avulla saat kattavan paketin, miten hyödyntää joogaharjoittelua juoksijan näkökulmasta.

Juokset kovempaa, kun jaloissa on enemmän liikelaajuutta. Saat joogasta voimaa juoksuasennon ylläpitämiseen ja huomaat hengitysharjoitusten tekemisen vaikuttavan myös kapasiteettiisi käyttää keuhkoja juoksussa. Jooga myös auttaa kehoa palautumaan kovatehoisesta juoksuharjoittelusta.

Et tarvitse kalliita varusteita. Pärjäät jopa ilman joogamattoa.

Tule mukaan ja anna joogan linjata kehoasi uudelleen ja lievittää jännitystiloja! Huomaat kuinka juoksu kulkee paremmin!