KEHONPAINOHARJOITTELUA TORSTAISIN

KLO:17.30-18.30  HALUAISITKO VAHVEMMAN YLÄKROPAN JA OPPIA SAMALLA VETÄMÄÄN LEUKOJA, KOKEILLA MUSCLE UPPEJA JA YRITTÄÄ SEISOA KÄSILLÄSI 


OLETKO TREENANNUT KEHONPAINOHARJOITTELUA, MUTTA LEUANVETO EI ONNISTU TAI SE JUNNAA PAIKALLAAN, ET OLE EDES KOKEILLUT MUSCLE UPPIA EIKÄ USKALLUSTA SEISOA KÄSILLÄ VÄLTTÄMÄTTÄ OLE?


KEHONPAINOHARJOITTELUN PIENRYHMÄSSÄ OPIT TAIDOT JOILLA
- TEET LIIKKEET OIKEIN
- KEHITYT
- USKALLAT JA OSAAT HARJOITELLA MYÖS ITSENÄISESTI


Tule mukaan treenaamaan huippuporukassa

Nauti treeneistä

Kasvata voimatasoja liikkeillä, jotka palvelevat suoraan kehonpainoharjoittelun onnistumista

Kehonpainoharjoittelun pienryhmässä saavutat jäntevän ja sporttisen kehon


Valmentajan rakentama ohjelma

Ulpustudion kehonpainoharjoittelun tunneilla pääset valmentajan kanssa tehokkaisiin treeneihin, joissa voiman lisäksi kehität kehonhallintaasi ja opit haastavia kehonpainoliikkeitä, kuten käsinseisontaa, leuanvetoja sekä muscle-uppeja. Järkevästi koostettu kokonaisuus vie sinut tuloksiin nopeammin. Saat tasapainoisen ja voimakkaan kehon ja tiedät miten treenata fiksusti ja sinulle sopivilla progressioilla. Valmennus on sarja suunniteltuja treenejä, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiin. Treeneissä seurataan kehitystäsi ja liikutaan tulosten mukaan. 


Sinun keho on pääosassa

Kehonpainolla tehtävät harjoitukset ovat sinulle, joka et löydä perinteisestä punttien nostosta toivomaasi tehoa harjoitteluun tai joka haluat monipuolistaa omaa treenirutiiniasi. Kehonpainoharjoittelun suurimpia etuja on myös sinun ikioman kehon ominaisuuksien tunteminen. Kun treeni tehdään sinun kehollasi, tutustut omaan kykyysi tuottaa luonnollista liikettä ja askelesi ja ryhtisi muuttuvat varmemmiksi!! 

Kehonpainoharjoitukset sisältävät kehonpainolla tehtävät voimaharjoitukset ja kehonhallintaosuudet lisäävät kehosi liikkuvuutta. Hyvässä liikelaajuudessa on suunnaton kapasiteetti tuottaa voimaa! Vahvistut viikko viikolta ja pidät kehityksen käynnissä kasvavilla treenitehoilla.

Tunneilla tehdään aina:

- kattava spesifi alkulämmittely, joka valmistaa kehosi suoriutumaan treenistä parhaalla mahdollisella tavalla. Alkulämmittelyssä saat juuri ne lihakset aktiiviseksi, jotka auttavat sinut huippusuorituksiin taitojen opettelussa. 

- tekniikka osio, jossa käydään läpi viikottain valitun teeman mukaisesti tietyn skillsin harjoittelua ja opitaan kaikki salaisuudet kyseisestä liikkeestä, jotta sen harjoitteleminen on tunnilla sekä tulevaisuudessa myös itsenäisesti helpompaa. Opit vaihtoehtoisia tekniikoita ja etenet sinulle sopivien progressioiden kautta eteenpäin. 

- treeniosio, jossa harjoitellaan monipuolisesti oman kehon painolla. Joka viikko treeniosiossa leuanvetoa, muscle-uppeja tai käsinseisontaa. 

Huom! Osallistuaksesi tunnille, näiden liikkeiden ei tarvitse olla vielä hallussasi, vaan jokaiselle etsitään sopiva harjoite kullekin liikkeelle, niin että saat treenistäsi ja itsestäsi parhaan mahdollisen irti joka kerta ja sinusta oikeasti tuntuu siltä että treenaat. 


Kehonpainoharjoittelutunnit järjestetään studiollamme Ruoholahdessa (Selkämerenkatu 4):

-Torstaisin KLO:17.30-18.30Tule osaksi treeniryhmää, varaa paikkasi nyt. 

Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi, Endenred ja Smartum!


Kehonpainoharjoittelun pienryhmävalmennus 99eur/kk

ILMOITTAUDU KOKEILUTUNNILLE 10 eur hintaan, saat kaupan päälle oman leuanveto ohjelman, vaikket sitoutuisi treeniryhmään. Tarvitsetko lisätietoja? 

Kysy lisää ja ilmoittaudu SÄHKÖPOSTITSE

ulpustudio@gmail.com otsikolla "Ulpustudion kehonpainoharjoittelu"

Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi, Endenred, Eazybreak ja Smartum!HALUTESSASI VOIT MYÖS VARATA OMAN AJAN JA TULLA TUTUSTUMAAN SEKÄ VALMENTAJAAN ETTÄ STUDIOOMME!


Yleensä epäonnistuminen taitoa vaativissa liikkeissä johtuu siitä että harjoitellaan liikaa, liian vähän tai puutteellisella tekniikalla. Välillä myös puutteellinen ymmärrys siitä mitä ollaan tekemässä, voi estää uuden liikkeen oppimisen. Ulpustudion kehonpainoharjoittelutunneilla valmentaja valitsee sinulle sopivan skaalauksen, jonka avulla voit fiksusti harjoitella taitoa, niin että saat riittävän vastuksen kehittymiseen ja tarvittavan ymmärryksen liikkeen suorittamiseen. Kun tekniikka on hyvä, treeni tukee koko kehon terveyttä ja toimintakykyä!


Tule mukaan harjoittelemaan ja kehittymään! Onnistutaan yhdessä!


ONLINEVARAUS

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

KEHONPAINOHARJOITTELU

 PIENRYHMÄSSÄ 

 torstaina KLO:17.30-18.30


Positiivinen yhteishenki

Valmentaja, joka auttaa liiketekniikoissa ja vastaa sinua askarruttaviin kysymyksiin
Keho tuntuu paremmalta jokaisen treenin jälkeen
Treeneissä edistyminen on nopeampaa


Kehonpainoharjoittelun pienryhmävalmennus 99eur/kk

LMOITTAUDU 10 EURON KOKEILUTUNNILLE, SAAT KAUPAN PÄÄLLE OMAN LEUANVETO OHJELMAN. Kokeilemalla et sitoudu mihinkään.Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi, Endenred, Eazybreak ja Smartum!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 040 7218478 / ulpustudio@gmail.com


 

"Seison omalla nimelläni ja kasvoillani kaikkien valmennustuntien takana ja annan sinulle henkilökohtaisen takuun valmentajana ja yrittäjänä, että olet 100 % tyytyväinen"

SINUA VALMENTAA ULPU PUHAKKA

Kuka minä olen

Ulpu Puhakka - synt. 1986 Keravalla. Aloitin tanssiharrastuksen ja viulun soiton isosiskojen jalanjälkiä seuraten. Jossain vaiheessa minua kiusattiin tanssitunneilla toisten tyttöjen puolesta ja olisin halunnut lopettaa harrastukseni siihen. Onneksi en saanut lopettaa (kiitos äiti). Ala-asteella aloin opettaa tanssia itseäni nuoremmille oppilaille. Siitä se innostus valmentamiseenkin lähti. Pikkuhiljaa ja vahingossa.

Tanssiharrastuksen ohella olen myös urheillut paljon. Millon olin yleisurheilukoulussa, pesäpalloa pelaamassa, suunnistamassa tai lumilautailemassa. Yläasteeni vietin myös liikuntaluokalla.

Tanssiharrastus pysyi ja sai jatkoa, kun minut valittiin Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksen ammatilliseen koulutukseen. Elämisen rahoittamiseksi aloin pitää ryhmäliikuntatunteja erilaisissa seuroissa ja työväenopistoissa. Aluksi lajeina olivat kehonhuolto ja venyttely ja pikkuhiljaa tunnit laajenivat kuntopiireihin, kuntotansseihin ja senioritunteihin. Välillä opetin myös tanssia eri oppilaitoksissa.

Valmistuttuani tanssijaksi toimin tanssijana, koreografina, tanssinopettajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana. Eli varsinaisena liikkumisen monitoiminaisena. Tässä työskentelyn viidakossa osallistuin myös erilaisiin liikunta-alan ja valmennuksen koulutuksiin, suoritin mm. Elixian sisäisen ryhmäliikuntaohjaajakoulutuksen ja TRX ohjaajakoulutuksen. Sitten tuli aika että halusin myös opiskella auktorisoiduksi personal traineriksi. Tässä vaiheessa olin jo tehnyt paljon yksilövalmennusta tanssijoille ja halusin syventää etenkin motivoinnin osa-alueita.

Personal trainer koulutus oli minulle iso askel ja toisin kuin odotin sainkin suuren oivalluksen ravitsemuksessa. Kouluttajani Laura Manner puhui kielellä jota ymmärsin ja muistan yhdenkin iltapäivän kun puhuin äitini kanssa puhelimessa, että "vaikka en ikipäivänä tekisi personal trainerinä töitä, on tämä koulutus jo maksanut rahat takaisin". Lauran luentoja kuunnellessa jouduin ihmettelemään moneen kertaan, miten mun oma keho edelleen toimii, vaikka mä olen sitä ravinnut niin huonosti tanssijan opintojen ja siihen astisen uran aikana. Ja vaikka mä ymmärsin ravitsemuksesta sillä hetkellä erittäin paljon, oli matka omien ruokailutottumusten ja ajatusten muuttamiseen pitkä. Mutta olen kiitollinen tästä matkasta, koska uskon että senkin ansiosta minulla on työkaluja auttaa muita entistä paremmin ja osaan samaistua ongelmiin eri näkökulmasta.

Vielä viime vuonna toimin ryhmäliikuntaohjaajana sekä personal trainerinä ulkomailla ja nyt olen tässä. Kirjoitan tätä tekstiä juuri sinulle ja toivon että minun ja Ulpustudion inspiroimana myös sinä löydät motivaatiota ja aikaa huolehtia omasta kehostasi niin, että hyvinvointisi tukee juuri sinun elämääsi.

Mikä on Ulpustudio

Ulpustudio on henkilökohtaista palvelua ajatuksella ja sydämellä toteutettuna.

Ulpustudio on valmennusta kunnon, taitojen ja elämänlaadun kehittämiseksi. Valmennusta, joka tuo hyvää oloa jokaisen kehoon ja mieleen. Ulpustudion valmennuksissa tavoitteena on terve, vahva ja toimiva keho. Mikäli valmennuksilla tavoitellaan tiettyä ulkonäköa, ei sen tule tapahtua terveyden kustannuksella. Ulpustudion valmennuksessa liikkuminen toteutetaan aina positiivisena kokemuksena taitotasosta ja kunnosta riippumatta. Harjoittelu on suunnitelmallista, ammattitaitoista ja inspiroivaa. Sinulle taataan onnistuminen hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Sinusta ollaan aidosti kiinnostuneita ja sinun edistymistä seurataan. Valmennusta tehdään ajatuksella ja sydämellä.

ONLINEVARAUS

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.