KESÄKUNTOON VIIKKO 9

Nyt lähtee loppukiri kohti kiinteämpää kroppaa hiit (high intensity interval training) harjoittelun muodossa. Taas - jokainen harjoittelee sillä tasolla mihin itse pystyy. Tehdään tarvittavat muutokset omalle lautaselle ja nautitaan työn tuloksista.

Meillä oli tosi hauskaa kun me kuvattiin tän viikon treeniä. Teema oli - yksinkertainen on kaunista. Hiit harjoittelussa on tärkeää muistaa että tämä harjoittelu treenaa myös mieltä. Pidä mielessä että harjoitus kestää lyhyen aikaa, ei kannata luovuttaa. Harjoittelu ei välttämättä tunnu maailman kivoimmalta tehdä, mutta olo sen jälkeen on yleensä aika upea! Toki harjoituksen voi tehdä myös leppoisammin, sillä puskeminen ei ole pakollista vaikkakin tässä tapauksessa ihan suotavaa. Kuuntele kehoasi, tee sen mukaan miltä susta tuntuu tänään. 

Mikäli kaipaat edellisiä viikkoja, pääset niihin: 

Taianomainen kuukausi kohti kesää


Mikä saa sinut hyvälle tuulelle tai piristää mieltäsi? Tee sitä enemmän.


Mitkä ovat oman luonteesi vahvuudet tai parhaat puolet? Korosta niitä tässä kuussa. 


Pidä mielesi avoinna ja tee sitä mikä tuntuu sinusta omalta. 


Kirjoita muistiin oma unelmapäiväsi - mitä silloin tapahtuu?

Viikon treeni - burpeepläjäys

Tässä treenissä tehdään burpeita. Valitse oma tyylisi suorittaa burpee. Sen jälkeen aseta kello juoksemaan tai tee treeni yhdessä videon kanssa.

Valitse seuraavasta videosta se burpee versio, mikä on sinulle tänään paras.

Sen jälkeen tee tämä harjoitus niin pitkälle kuin pääset. Katso mallia Ulpun ja Ville-Mikon treenivideosta tai tee harjoitus yhdessä videon kanssa. 

0min. 3 burpeeta

1min. 4 burpeeta

2min. 5 burpeeta

3min. 6 burpeeta

4min. 7 burpeeta

5min. 8 burpeeta

6min. 9 burpeeta 

7min. 10 burpeeta 

8min. 11 burpeeta

9min. 12 burpeeta

10min. 13 burpeeta

11min. 14 burpeeta

12min. 15 burpeeta

13min. 16 burpeeta

14min. 17 burpeeta

Mene niin pitkälle kun pääset. Kun et enää pysy aikaikkunassa (eli et saa burpeemäärää tehtyä minuutissa), pidä kahden minuutin tauko ja aloita alusta. 


Kun olet tehnyt harjoituksen kaksi kertaa, tee vielä pienet loppuverryttelyt ja se oli sitten siinä :) Tee tämä treeni ainakin kahdesti tämän viikon aikana! 

Tsemppiä treeneihin!

Burpeet on Ulpun ja Maaritin lemppareita, niin tätä treeniä on tehty useamminkin ;)