KOLMEN TASON LOMAOHJELMAT

Aloittelijan lomaohjelma

Tavoitteena treenit joka kolmas päivä. Treeni voi olla Ulpun suunnittelema lihaskuntoa ja liikehallintaa kehittävä ohjelma (tai osa sitä) tai vaikkapa reipas kävelylenkki ulkona. Pääasia että liikutat kehoasi. Pyri tekemään sitä niin että myös nautit treenaamisesta! 

Kuntoilijan lomaohjelma

Tavoitteena lihaskuntoa ja liikehallintaa kehittävää treeniä ainakin kahdesti viikossa. Treeni voi olla Ulpun suunnittelema ohjelma (tai osa sitä). 


Tämän lisäksi pyri tekemään ainakin yksi peruskestävyysharjoitus viikon aikana - valitse laji oman mieltymyksen mukaisesti. Pääasia että liikutat kehoasi ja teet sitä mistä nautit! Muista pitää ainakin yksi tai enemmän lepopäivää :)

Aktiiviliikkujan lomaohjelma

Tavoitteena treenit, jotka kehittävät omaa tekniikkaa. Älä treenaa liikaa, vaan pyri pitämään treenimotivaatio yllä. Suosittelen sinulle lihaskuntoa ja liikehallintaa kehittävää liikuntaa 2-4 krt viikossa (riippuen omista tavoitteistasi). Tämä treeni voi olla Ulpun suunnittelema ohjelma tai oma ohjelma. 


Niiden lisäksi pyri tekemään ainakin yksi peruskestävyysharjoitus. Malta tehdä se riittävän matalalla sykkeellä ja pyri tekemään monipuolista treeniä. Haasta kehoasi hyvällä tavalla ja nauti siitä mitä teet! 

Lataa akkuja lomalla, huolehdi omasta kehostasi ja muista liikkua sinulle sopivalla tahdilla!

Jotta palaat lomalta arkeen terveemmän ja iloisemman elämän avaimet käsissäsi, muista pysyä liikkeessä, huolehtia riittävästä levosta ja monipuolisesta ravinnosta. 

Minun tavoitteeni sinulle on, että palaat arkeesi entistä vahvempana ja onnellisempana. Haluan antaa sinulle avaimia iloisempaan ja hyvinvoivaan arkeen. 

Mahdollisuuksia liikkumiseen on kesällä tarjolla helpommin kuin talvella. Aurinko paistaa, on kiva hypätä pyörän selkään ja fillaroida vaikkapa museokierrokselle tai rannalle uimaan. Ulpustudion lomaohjelma takaa sinulle lihaskuntoa ja liikehallintaa kehittävää toimintaa silloin kun sinä sitä itse haluat. Säästät aikaa, kun teet omasta olohuoneestasi treenistudion tai virität mökkilaiturille joogamaton coretreeniä varten. Päätät itse missä, milloin ja miten treenaat. Puet päällesi juuri ne treenikamat mitkä haluat ja laitat taustalle musiikkia, joka kruunaa sinun treenisi. 


Ihanaa treenikesää sinulle! 

Terveisin Ulpu Puhakka, Kehonhallinnan Koreografi


Mikäli kaipaat apua laita viestiä ulpustudio@gmail.com