Pienillä muutoksilla voi tehdä isoja vaikutuksia elämään

11.03.2020

faktoja, jotka jokaisen pitäisi sisäistää mahdollisimman pian:

Kärsivällisyys on ilmaista eikä myötätunto maksa mitään

Tekemällä töitä yhteisen hyvän vuoksi, kaikki voittaa

Asiantuntija on asiantuntija ja tietää omasta aiheestaan varmasti enemmän kuin kukaan julkisuuden tähti 


Photocredits Mirkku Merimaa & Niina Stolt
Photocredits Mirkku Merimaa & Niina Stolt

Poikkeustilanne kuohuttaa tällä hetkellä monia ja leviävä paniikki on käsinkosketeltavaa. Samaan aikaan on huojentavaa huomata kuinka osa ihmisistä osaa suhtautua asiaan huolellisen huolettomasti. Nostan nyt esimerkkinä vanhempani, joiden lähestymistapa on ollut ihailtavaa:

Äidin kanssa ollaan soiteltu nyt joka päivä ja äiti rauhallisesti käy mun kanssa läpi mitä nyt on päätetty koronan vastaisiksi toimiksi ja pohdittu yhdessä mitä ehkä hyvääkin tästä tapauksesta on jo syntynyt tai kenties syntymässä. Isä puolestaan laittoi mulle eilen kuvia Ulpustudiolle suunnittelemistaan jooga palikoista ja kysyi kelpaavatko ne käyttöön. Oli muuten aikas hienoja! Eli todellakin kelpaa. Soittelin sitten isälleni ja tiedustelin perutaanko Joutsenlampi, jota meidän oli tarkoitus mennä katsomaan. Isä oli autuaan tietämätön koko 500 hengen tapahtumien peruuttamisesta. Illansuussa tuli viestiä, että Kuusankoskitalon maksimi henkilöluku on 505, mutta epäili että henkilöluku jää tilaisuudessa alle sen 500 eli näytös varmasti pidetään.  

Jokaisella on elämässään tilanteita, joihin ei voi hirveästi vaikuttaa, mutta silloin tärkeää on hallita tai ainakin tiedostaa oma mieli. Mulla todettiin tiistaina jalassa ärhäkkä ruusu, joka eteni pahaksi tosi nopeasti. Mistä se oli alkanut, mikä sen oli aiheuttanut, sitä ei kukaan tiedä varmaksi. Vähän tilanne mua aluksi hirvitti, mutta mikä mulle oli rauhoittavaa, oli se, että jo ensimmäinen lääkäri sanoi mulle, että ei hätää, se saadaan kyllä kuntoon. Ja niinhän tässä nyt homma etenee, päivä päivältä menossa parempaan suuntaan. 

Ja samaa mä uskon tämän koronankin kanssa. Päivä päivältä parempaan suuntaan. Ja siihen liittyen mulla on teille rakkaat ystävät muutama toive: 

Luota ammattilaisten ohjeisiin

Pysy rauhallisena ja auta läheisiäsi tuntemaan samoin

Mieti mihin voit itse vaikuttaa, miten voit itse vaikuttaa? 

Elämä jatkuu ja yhdessä teemme sen minkä voimme

Joustava huolenpito toimii aina

Levitä toivoa, älä paniikkia

Ulpustudiolla valmennuksia jatketaan normaalisti. Halutessasi voit pyytää oman valmennustuntisi pidettäväksi netin välityksellä. Tästä infotaan tarkemmin jokaista asiakasta erikseen. 

Huolehdi käsienpesusta ennen treeniä, äläkä tule treeneihin sairaana. 


Rakkautta ja rauhaa sinulle toivottaa


Ulpu Puhakka, Kehonhallinnan Koreografi

PS. Ulpustudiolla on treenivideopankki kaikille sisäpiiriläisille ja sieltä löytyy kattavat videot kotitreeneihin. Tämä on kaikille veloituksettomasti käytössä. Käy kurkkaa lisää: