Ulpun kampanja

03.05.2020

Facebook ehdotteli jo pitkään ennen syntymäpäivääni, että nyt pitää ryhtyä varainkeruuhommiin. En kuitenkaan löytänyt listasta yhtä suosikkia ja samaan aikaan tiedän kuinka monet mikroyrittäjät taistelevat poikkeustilassa eteenpäin, itseni mukaan lukien - siispä rakensin mun kampanjan itse ja halutessasi täältä voit valita itsellesi sopivan tavan olla mukana. Voit esimerkiksi ostaa lahjan itsellesi tai tuttavallesi tai voit tukea pienyrittäjää ilmaiseksi. Keräsin sulle listaa mun suosikeista. Halutessasi voit myös kommentoida ja lisätä omat suosikkisi listalle. Autetaan yhdessä useampaa! 

Ihan jokaista yrittäjää voi auttaa ilmaiseksi esimerkiksi näin:

Tykkää sivusta tai julkaisusta
Jos tunnet yrityksen, voit antaa sille arvostelun tai suositella yritystä kaverille 
Kommetoi kuvia somessa ja jaa kiinnostava kuva eteenpäin

 

Kampaamot/parturit huolehtivat AINA desinfionnista ja siivouksesta ennen jokaista asiakasta ja jokaisen asiakkaan jälkeen. Tässä muutama ihan huippu kampaamo/parturi johon kannattaa tutustua. Jos ei uskalla mennä asiakkaaksi, voi sivuja käydä tykkäämässä Facebookissa tai ottaa seurantaan Instagramissa. 

Näiden henkilökunta myös tietää mitä tuotetta kannattaa laittaa hiuksiinsa, jotta sun tukka näyttää parhaat puolensa muillekin, joka päivä. 
Ai niin, ja näiden henkilökunta on ihan parasta. 

Jääkarhula sijaitsee Punavuoressa. Täältä löydät yksilöllistä ja huolellista hiusten muotoilua rennossa ilmapiirissä. 

Saint Katariina löytyy Taka Töölöstä ja siellä on aina lämmin tunnelma. Työtä tehdään ammattitaidolla ja sydämellä. Kustomoitu palvelu takaa uniikin lopputuloksen joka sopii, kuin nenä päähän! 

Saint Katariinan Jaanan vinkeillä loihdit myös kylpylän kotiin ja halutessasi voit tehdä itsellesi kasvonaamioita luonnon omista raaka-aineista.

Kauneushoitola Coddler ja Toddlerissa viihtyy koko perhe. Perheen pienimmät pääsevät vaikka ferrarin kyytiin hiustenleikkuun ajaksi. How cool is that?!


Tanssila 

on lasten ja nuorten tanssiin erikoistunut tanssikoulu, joka tarjoaa laajan valikoiman tunteja myös aikuisille. Tanssilan vahvuutena ovat taidetanssilajit: klassinen baletti, nykytanssi ja showtanssi. 

TARTTUVAdesign

TARTTUVAdesign takana on tekstiilisuunnittelija, kahden pojan äiti, Espoosta. 

TARTTUVAdesign on 2014 perustettu design yritys Helsingissä. TARTTUVAdesign suunnittelee ja valmistaa tuotteensa Suomessa. Tuotteille ja kankaille on omaleimaista rikkaat värit ja omaleimaiset kuosit. Tavoitteena on suunnitella laadukkaita hyvän mielen tuotteita vaihtuvilla mallistoilla.

Ihana elämys - Mirkku Merimaa & Niina Stolt

Näiden kahden naisen käsissä syntyy profiilikuvat, uusi yritysilme, fantasiakuvat - mitä vaan mieleen juolahtaa. Hyvänmielen valokuvaajakaksikko, joiden kanssa ihan jokainen loistaa kuvissa. Niinan ja Mirkun verkkokurssilla voi myös oppia loistamaan kuvissa entistä paremmin. Tutustu mitä kaikkea näiden kaupasta löytyy:

Stylisti Sohvi Nyman

Onnellisuus ei ole vaatekoosta tai vaa'an lukemasta kiinni! 

Sohvin ammattitaitoisissa käsissä, jokainen löytää upean ulkonäön.

Mika Mäki & MMGOLF 

Mika on valmentaja, jonka ohjauksessa golf maila istuu jokaisen käteen ja suoritus paranee. 

Avartamo

Navigointitaitoja elämän rasteille. Kartta ja kompassi kohti syvempää itsetuntemusta.
Lisää mielekkyyttä, merkitystä ja iloa elämääsi!

Fysio Attitude - Jaana Nurminen

Jaanan käsissä jokainen keho löytää oikean järjestyksen.

Yksilöfysioterapian vastaanotto on Art Fysio Oy:n tiloissa Helsingin keskustassa, osoitteessa Kasarmikatu 36, 2. krs. Tilauksesta ryhmävalmennusta ja luentoja ostajan järjestämissä tiloissa. 

Sisumarket | Palveluiden kauppapaikka

Ostamalla suomalaisten pienyrittäjien palveluita, kursseja ja lippuja varmistat niiden saatavuuden myös tulevaisuudessa. 


Seuraavasta linkistä löydät monta suomalaista pienyrittäjää, jotka ovat valmiina auttamaan ja palvelemaan sinua mitä erilaisemmissa tarpeissa. 

Ulpustudiolta löytyy juuri nyt

TULE KOKEILEMAAN VALMENNUSTA.

OTA VASTAAN AMMATTILAISEN VINKIT - KOKEILLA VOIT NYT SALIMAKSUN HINNALLA (10EUR).

Varaa oma aikasi lähettämällä s-posti ulpustudio@gmail.com

Varaamalla paikan 22.5.2020 mennessä saat bonuksena oman treeniohjelman.

Valmiita 

verkkovalmennuksia, jotka ovat käytössäsi heti kun teet tilauksen.

PIENRYHMÄVALMENNUSTA - joka toteutetaan tällä hetkellä ulkona tai Zoomin kautta. Tule kokeilemaan treeniä kympillä.

Tsemppiä etäelämään! Autetaan yhdessä toisiamme :)