Uusi vuosi, uudet kujeet ;)

01.01.2019

Kantsiiko uudenvuodenlupauksia tehdä? Itse en tehnyt yhtään uudenvuodenlupausta, mutta kuuntelin vieressä kun kaverit pohtivat omia uudenvuodenlupauksiaan. Yks oli huolissaan jo päivällä oliko oma lupaus jo menetetty. Lupaus oli valittaa vähemmän.

Mikäli uudenvuodenlupaukset liittyy elämäntapamuutoksiin, voi niiden toteuttaminen olla haastavaa. Elämäntapamuutos on aina prosessi ja sen toteutuminen vaatii usein päättäväisyyttä ja positiivista asennetta. Pitää olla valmis ottamaan vastaan uusi elämä, eikä vain luopua vanhasta. Mikäli kyseessä on iso lupaus, kannattaa sitä alkaa toteuttamaan pienin askelin. Pienet askelet muodostavat rutiineja, rutiineista muodostuu systeemi, mikä lopulta vie päämäärään. Myös tukijoukko ympärillä, joka ymmärtää muutosta on paikallaan.

Mun mielestä uudenvuodenlupauksissa on tärkeintä se että yrittää. Se mun kaveri, joka pohti lupauksensa menettämistä, oli siis valinnut omaksi lupauksekseen vähentää valittamista ja pohti että oliko jo ehtinyt huomaamattaan tuhoamaan oman lupauksensa. Lupaushan oli todella hyvä. Ja uskon, että  meistä varmaan muutama muukin vois harkita kyseistä lupausta. Mielestäni tämänkään lupauksen kohdalla ei ole oleellista kuinka pitkään pystyy lupauksen pitämään, vaan jos sen vahingossa rikkoo, voi sen aina uusia. Sama sääntö muihinkin lupauksiin. Mikäli sun lupaus on syödä terveellisemmin vuonna 2019, niin vaikka sinne lautaselle joskus eksyisikin niitä sattumia, niin ei siitä tarvitse romahtaa täysin, vaan pyrkiä jatkamaan sitä terveellisempää linjaa. Paljon parempihan se on yrittää uudelleen, kuin luovuttaa iäksi.

Keskity nykyhetkeen - mikä on tärkeää ja mahdollista juuri nyt?

Voitko tehdä tavoitteen sekä omalle mielelle että keholle vuonna 2019? Mikä on se pienin askel, minkä voit tehdä oman hyvinvointisi eteen? Mun ei ollut tarkoitus tehdä uudenvuodenlupauksia lainkaan, kun mulla on mun elämässä yleensäkin jatkuvana ajatuksena, että yritän olla niin hyvä Ulpu kuin voin vaan olla. Mutta, jos mäkin lähden tähän leikkiin mukaan, niin mun tavoite mun mielelle vois olla aloittaa päivä aina positiivisella ajatuksella. Keholle, mun lupaus vois olla pyrkiä pääsemään säännöllisempään unirytmiin.

Pienimmät askelet näitä kohti vois olla se että työkonetta ei saa enää avata liian myöhään illalla ja että aamulla ei saa selata puhelinta ennen kuin aamiainen on syöty.

Mitä tavoitteita sä aiot tehdä? Uskallatko kertoa niitä ääneen?

Mä toivon sun vuoteen 2019 pitkäjänteisyyttä toteuttaa omia tavoitteita ja lisää positiivista ajattelua. Joku on sanonut, että 5 positiivista ajatusta kumoaa yhden negatiivisen, joten sille positiivisuudelle on tarvetta. Viljele positiivisuutta omaan ympäristöön. 

Kun on enemmän positiivista, niin negatiiviselle ei jää tilaa.

Tämänkin takia: mulla on sulle just nyt kaksi tarjousta. Voit vielä hypätä mukaan ryhtivalmennukseen, jossa metsästetään parempaa oloa paremman asennon kautta. Hinta 30eur. Kesto 3 kk. Valmennus tapahtuu verkossa. Voit toteuttaa valmennuksen juuri sinulle sopivalla vauhdilla ja aikataululla. Pieniä mielekkäitä juttuja, jotta sulla olisi parempi olo. Lue lisää valmennuksesta täältä:

Toinen tarjous, jonka haluan antaa sinulle on voimassa vain tammikuun ajan:

Oma uudenvuoden lahja - Kickstart vuoteen 2019 - 2 tapaamista viikottain valmentajan kanssa. Kuukauden paketti - tarjoan sen sinulle hintaan 349eur. Normaalisti tämä paketti maksaa 449eur ja siihen pitäisi sitoutua vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Nyt tarjoan mahdollisuutta ottaa paketin vain yhdeksi kuukaudeksi sadan euron alennuksella. Valmennuksessa sinä saat:

  • 2 tapaamista viikossa yhden kuukauden ajan
  • Henkilökohtaista valmennusta juuri sinun tämänhetkiseen tilanteeseen
  • Lisää energiaa
  • Mahdollisuuden saavuttaa itselle sopiva kehonkoostumus
  • Mielekästä liikkumista hyvällä fiiliksellä
  • Tarkkaa treeniä aidolla kiinnostuksella

Mikäli haluat lähteä mukaan valmennukseen tai kysyä lisätietoja, se onnistuu laittamalla viestiä ulpustudio@gmail.com tai 040 7218478.

Voit myös lukea lisää Ulpustudion personal training palveluista täältä:


Ihanaa vuotta 2019! 

-Kehonhallinnan Koreografi Ulpu Puhakka-