Valmennettavan muistilista

08.08.2018

Sinä olet aina valmennuksen arvoinen! Kun on fyysisesti kipeä tai loukkaantunut, on aina syytä harkita tarkkaan onko treeni järkevää tai kannattavaa. Ihan yhtä tärkeää harkitseminen on, jos on henkisesti kipeä, poissaoleva tai on muuten vaan vaikeaa. Molemmissa tapauksissa on ihan ok ja suotavaa keskustella asiasta myös valmentajan kanssa. Valmennus on aina kahden tai useamman ihmisen aikaa ja jotta siitä saa kaiken mahdollisen irti, on tärkeää olla avoin.

5 asiaa, joista on hyvä muistuttaa itseään

  1. Ole valmistautunut ja arvosta treeniä. Jokaisessa treenissä on jotain hyvää, vaikkei kaikki menisi toivotulla tavalla. Harvoin on niitä täydellisiä päiviä, kun kaikki sujuu kuin unelma - ja se on ihan ok niin.
  2. Ota kannustus ja kritiikki vastaan positiivisella otteella. Sä olet hyvä ja ihan tarpeeksi, vaikka jossain kohtaa onkin parannettavaa. You are enough!
  3. Pidä odotukset korkealla. Usko valmentajaan. Luottamus on tärkeää molemminpuolisesti. Sinun täytyy luottaa valmentajaan yhtälailla kun valmentajan tulisi luottaa sinuun.
  4. Iloitse tavoitetuista päämääristä. Työn tekeminen ei lopu, mutta matkasta voi nauttia samalla!
  5. Ole valmis oppimaan valmentajan kanssa. 

Ei ole kahta samanlaista treeniä

Tuntemukset kehossa vaihtuu. Treeni ei tunnu samalta kuin viimeksi. Ja se on ihan ok. Sen takia pitää myös tietää miltä liikkeen tai harjoituksen pitää näyttää.

You don´t have to be perfect to be amazing <3

Treeni ei ole koskaan hukkaan heitettyä aikaa. Oli se sitten kevyt, raskas, pitkä tai lyhyt. Kaikelle on aikansa ja paikkansa.

                                                                                Ulpu Puhakka