ULPUSTUDION PERSONAL TRAINING PALVELUT

Oikeaa valmennusta henkilökohtaisesti juuri sinulle - myös poikkeusoloissa

Henkilökohtainen valmennus sisältää kokonaisvaltaista valmennusta juuri sinun tämänhetkiseen elämäntilanteeseen sopien. Valmennus antaa sinulle edellytykset saavuttaa vahvemman, terveemmän ja toimivamman kehon. Valmennuksessa saat energiaa jaksaa töissä sekä arjessa ja olla oikeasti läsnä sinulle läheisten ihmisten elämässä. 
Henkilökohtainen valmennus takaa sinulle tuloksia, oli sitten tavoitteesi painonhallinta, lihasmassan kasvatus, uusien taitojen oppiminen, parempien lajitaitojen kehittäminen tai monipuolisen terveen liikunnan ja elämäntavan löytäminen. Valmennus tapahtuu aina kannustavassa ilmapiirissä lähtötasostasi riippumatta.

"Juha on tarkkaavainen valmentaja, joka hyvällä hengellä huolehtii oikeasta tekniikasta treeneissä. Ystävällinen valmennustapa auttaa jaksamaan treeneissä ja saa tuloksia aikaiseksi."

TAIJA HUITTINEN 

Osastonsihteeri

Haluatko kokeilla valmennusta? Jätä yhteydenottopyyntö, niin sovitaan kokeilu. Kokeilun hinta on 49eur (norm. 100eur). Kokeilussa sinä saat oikean valmennustunnin, jossa tehdään sinulle sopiva treeni.


"Ulpun kanssa treenaaminen on palkitsevaa. Ulpu osaa lukea valmennettavaa hyvin, vaatii sopivan haastavia suorituksia ja kannustaa sopivasti pieni pilke silmäkulmassa, ylittämään itsensä. Ulpun tarkka silmä poimii pienimmätkin virheet ja havainnollistavan palautteen perusteella suoritukset saa hiottua timanteiksi."

ERNO BERGER
Online markkinoinnin ammattilainen

"Ulpu on iloinen ja aidosti asiakkaastaan kiinnostunut tsemppari, jonka valvovan silmän alla saa takuulla tuloksia aikaan. Ulpun kanssa tehdään hommia tehokkaasti, mutta hyvällä meiningillä. Suosittelen!"

Milena Tuominen 

Henkilökohtainen valmennus luo mahdollisuudet olosuhteille, jossa sinä voit ylittää itsesi, saat mahdollisuuden kehittyä ja pystyt iloitsemaan saavutetuista päämääristä yhdessä valmentajasi kanssa. Tule mukaan virittämään kehosi uudelle tasolle! 

Tällä hetkellä valmennuksia toteutetaan ulkona, studiolla, Töölön punttiksella, Vallilan Holvissa ja Zoomin välityksellä!

Ulpustudio on valmis ottamaan sinut henkilökohtaisesti valmennettavakseen myös etämaailmassa! 


Haluaisitko sinäkin mukaan Zoom ympäristön kautta toteutettavaan valmennukseen? 

Mitä Zoom treeniin tarvitsee?


  1. Toimivan nettiyhteyden
  2. Kannattaa olla asennettuna Zoom koneelle (tarvittaessa puhelimenkin avulla pärjää, mutta toimii paremmin koneella Zoom sovelluksen kautta)
  3. Ei tarvitse arkailla kuvayhteyden kanssa tai sen kanssa että järjestelmä on tuntematon, jokaisen treenaajan kanssa on menny tosi hienosti. Harjoittelu tekee tässäkin mestarin. (Jos itseä harmittaa kodin sotku, niin raivaa sellaisen nurkan mikä itselle kelpaa - nou stress)
  4. Tule valmistautuneena Zoom treeneihin, eli treenivaatteet päälle, juomapullo & hikipyyhe käden ulottuville ja mikäli kotoa löytyy treenivälineitä, joita haluat käyttää - ilmoita niistä etukäteen.
  5. Kaikista tärkein on innostunut fiilis! Ei haittaa jos ei osaa. Opitaan ja onnistutaan yhdessä! 

"Seison omalla nimelläni ja kasvoillani valmennustuntien takana ja annan sinulle henkilökohtaisen takuun valmentajana ja yrittäjänä, että olet 100 % tyytyväinen valitsit sitten valmentajaksesi minut tai Juhan."

Ulpu Puhakka - Kehonhallinnan Koreografi

Tee hyvä päätös tänään ja varaa oma paikkasi valmennukseen

Valmennus 1krt viikossa 320eur/kk

Valmennus 2krt viikossa 595eur/kk

Valmennus 1krt kahdessa viikossa 225eur/kk


Kuukausivalmennuksessa saat tarpeidesi mukaan:

Lihaskunto-ohjelman

Liikkuvuusohjelman

Cardio-ohjelman

Ravintovalmennuksen

Kausisuunnitelman

Yhteydenpidon viikottain


Kuukausivalmennuksen vähimmäismäärä on 3kk, sillä se on huomattavasti edullisempi kuin kertavalmennuskäynnit.

Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi, Endenred, Eazybreak ja Smartum!

Vai haluatko treenata kaverin, perheenjäsenen tai kumppanin kanssa?

Duo valmennuspaketissa otetaan huomioon molempien osapuolten lähtökohdat.

Valmennus 1krt viikossa 450eur/kk

Valmennus 2krt viikossa 850eur/kk

Kuukausivalmennuksen vähimmäismäärä on 3kk.

Personal training kotiinkuljetuksella

Tarvittaessa tulemme myös luoksesi. Mikäli haluat treenata kotona, se onnistuu valmennuspalveluna myös. 

Etkö löytänyt etsimääsi

Ei hätää. Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian