PIENRYHMÄVALMENNUS - toteutetaan tällä hetkellä sekä livenä, että etävalmennuksena Zoomin kautta. Tule kokeilemaan treeniä kympillä. 


Pienryhmävalmennus on sinulle, joka haluat kehittyä treeneissäsi. Haluat että valmentaja tuntee sinut ja on oikeasti kiinnostunut kehittymisestäsi. Sinä olet ainutlaatuinen yksilö, joten sellaista sun harjoittelunkin pitäisi olla. Ulpustudion valmennuksessa huomioimme sinun tarpeet ja koostamme sinulle sopivan kokonaisuuden, jolla pääset tavoitteisiin nopeammin. 

Tule mukaan oppimaan uutta ja treenaamaan pienryhmässä kannustavien ja inspiroivien valmentajien johdolla! 

Meidän pienryhmävalmennuksissa tärkeää on toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu, oikea tekniikka ja sinulle sopivat liikeradat. Pienryhmävalmennuksessa otetaan myös huomioon kausisuunnittelu, eli erilaiset treenit ja jaksot seuraavat toisiaan, jotta SINÄ kehityt paremmin. Halutessasi voit ostaa valmennuksen rinnalle ravintovalmennuksen, joka tukee sinun kehittymistäsi oikeaan suuntaan. 

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan ulpustudio@gmail.com tai 
soita ja juttele Ulpun kanssa 040 7218478 
Halutessasi voit yhdistää omaksi treenikokonaisuudeksi useamman eri pienryhmän. Otamme jokaisessa ryhmässä huomioon myös yksilölliset tavoitteet. Treeniä voit tulla kokeilemaan kympillä. Varaa oma kokeilu viestitse ulpustudio@gmail.com


Ulpustudion pienryhmät

Kahvakuulaile Ulpun kanssa maanantaisin  

klo:15.35-16.20

HANKITAAN YHDESSÄ ARJEN KOVA KUNTO.

OPI KÄYTTÄMÄÄN KEHOASI JA TREENAAMAAN kahvakuulan kanssa. 

Saavuta sporttinen keho. 

Voimaharjoittelua aikuisille tiistaisin ja torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin 


TÄMÄ RYHMÄ ON SINULLE, JOKA HALUAT OLLA VAHVEMPI, KIINTEÄMPI JA SPORTTISEMPI.

Ylitä itsesi treeneissä ja nappaa ohjeet myös omatoimiseen harjoitteluun! 

Pilatesta  aikuisille 

keskiviikkoisin klo:16.00-17.00

TÄMÄ RYHMÄ ON SINULLE, JOKA HALUAT treenata tarkasti oikein.

Löydä itsestäsi paras potentiaali. 

Ulkovalmennustunteja aikuisille Siilitien urheilupuistossa

Monipuolista treeniä

Inspiraatiota liikkumiseen 

Liikuntaa hyvällä meiningillä

lauantaisin klo:15.30-16.30

ULPUSTUDION PIENRYHMISSÄ ON HYVÄ FIILIS JA TEKEMISEN MEININKI. TULE MUKAAN OPPIMAAN UUSIA TAITOJA HYVÄSSÄ SEURASSA. EVÄITÄ ONNELLISEMPAAN ELÄMÄÄN.

Varaa oma paikkasi sähköpostitse ulpustudio@gmail.com tai viestillä 040 721 8478
Mikäli haluat lisätietoja, vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin. 

ONNISTUTAAN YHDESSÄ! 

Sinun valmentajasi - Juha Hyyrynen 

Moi, mä olen Juha.
Mä olen kunto- ja voimavalmentaja. Autan ihmisiä jotka haluavat saada lisää voimaa, itsevarmuutta ja parempaa oloa itselleen. Teen tämän treenauttamalla asiakkaita turvallisesti ja nousujohteisesti. Rakennamme yhdessä asiakkaan kehon ja mielen vahvemmaksi hyödyntämällä erilaisia voimaharjoitteita. Seison asiakkaan rinnalla tukemassa matkaa kohti vahvempaa kehoa. Mun tavoite on saada ihmiset terveemmiksi ja vahvemmiksi, jotta he voisivat paremmin kestää arjen haasteet ja olla itsenäisiä elämässään.
Mä arvostan kovaa työtä siihen mihin uskoo. Mulle on tärkeää luottamus ja rehellisyys. Odotan näitä piirteitä myös sinulta, jos tulet mun valmennettavaksi. Mulle ei merkkaa mistä sä aloitat, vaan mulle on tärkeää se, että sä olet valmis menemään eteenpäin.
Mennään eteenpäin yhdessä.

Sinun valmentajasi - Ulpu Puhakka

Moi mä olen Ulpu - Kehonhallinnan Koreografi
Mä autan ihmisiä saavuttamaan onnellisen ja terveen kehon. Mä opetan paljon tuki- ja liikkuvuusharjoittelua. Musta on kivaa auttaa ihmisiä löytämään itselleen sopivia tapoja liikkua, oikeita liikeratoja liikkeisiin ja itselle toimivan ravitsemuksen arkeen. Uskon että hyvä mieli ja onnellisuus alkaa kun keho on terve ja toimiva. Mun kanssa treenataan aina monipuolisesti pilke silmäkulmassa ja kiinnitetään huomiota oikeaoppiseen tekniikkaan. Mulle on tärkeintä että yrittää.
Treenaaminen on kivaa ja vielä kivempaa se on kun tietää mitä tekee. Ja jos ei tiedä, niin aina voi kysyä - vaikka multa!