TAUKOJUMPPAA

PÄIVITTÄIN, 

jotta sinä voit paremmin

Tavoite - pidä huolta kehostasi ja virkistä mieltä. Taukoliikunnalla parannat omaa jaksamista, keskittymiskykyä ja lisäät työskentelysi tehoa. Jos istuu koko päivän, niin ranka menee helposti kasaan ja koko keho menee jumiin. Liikuta tästä rankaa ja tee pieniä askeleita oman hyvinvointisi eteen helposti - vaikka joka päivä!

Haluatko oman henkilökohtaisen liikuntasuunnitelman? 

Varaa valmennuskokeilu Juhan kanssa. Kokeilu on tarkoitettu sinulle, joka tarvitset tukea liikunnan aloittamiseen tai sinulle, joka haluat treenata tavoitteellisemmin ja kaipaat siihen vinkkejä valmentajalta. 

Varaa oma valmennuskokeilu (10eur)

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla tai puhelimitse.

Aina henkilökohtaista palvelua ajatuksella ja sydämellä

Ulpustudiolla uskotaan, että hyvä tekniikka ja positiivinen asenne on avainasemassa terveen kehon, paremman kunnon ja taitojen oppimisessa. 

Jos sun elämässä on tilanne, että harjoittelussa on liikaa liikkuvia osia, kukaan ei tarkista sun tekniikkaa treeneissä, eikä tuloksia synny pitkäjänteiselläkään harjoittelulla, niin ei ole mikään ihme, jos liikunta innostus ei kasva.

Jos haluat innostua ja onnistua liikkuessa, saavuttaa energisemmän olon ja tuntea, että keho toimii juuri niin kuin kuuluukin, niin silloin Ulpustudion harjoittelu on sinua varten!