ULPUSTUDIO ON VALMENNUS PALVELUITA TOTEUTETTUNA AJATUKSELLA JA SYDÄMELLÄ. 

VALMENNUSTA, JOKA TUO HYVÄÄ OLOA KEHOON JA MIELEEN.

Valmennusta kunnon, taitojen ja elämänlaadun kehittämiseksi. Hyvää oloa jokaiselle keholle. 

Ulpustudion valmennuksessa liikkuminen toteutetaan aina positiivisena kokemuksena taitotasosta ja kunnosta riippumatta. Harjoittelu on suunnitelmallista, ammattitaitoista ja inspiroivaa. Sinulle taataan onnistuminen hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Sinusta ollaan aidosti kiinnostuneita ja sinun edistymistä seurataan jatkuvasti. Valmennusta tehdään ajatuksella ja sydämellä. Valmennuksissa pidetään odotukset korkealla, iloitaan tavoitetuista päämääristä ja kannustetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Terveellisillä elämäntavoilla ei ole viimeistä käyttöpäivämäärää, vaan meillä on koko loppuelämä aikaa rakentaa hyviä tapoja liikkua, elää, syödä ja levätä hyvin. 

"Onnistutaan yhdessä!" 

                                              Ulpu Puhakka - kehonhallinnan koreografi


 

LÖYDÄT STUDIOMME Ruoholahdesta 

Olemme avoinna usein tai sopimuksen mukaan

Selkämerenkatu 4, Helsinki

VALMENTAJAUUTISIA ULPUSTUDIOLLA!

Ulpustudiolla aloittaa tammikuussa ihana pilatesohjaaja Marjaterttu Willman!

Marjis on liikunnan moniammattilainen; Pilatesohjaaja, tanssija ja koreografi. Hän on valmistunut Pilates ohjaajaksi 2010 Somatic Studioilta Jarmo Ahosen kouluttamana. Marjis hyödyntää Pilatesohjaajan ammatissaan vuosien kokemusta kehon kanssa työskentelemisestä tanssin parissa.

Marjis on toiminut tanssijana Kansallisbaletissa vuodesta 1994 tanssien lukuisissa klassisissa baleteissa ja nykytanssiteoksissa. Tanssijan koulutuksen Marjis on saanut Kansallisoopperan Balettikoulussa.

Marjis on toiminut nykytanssikoreografina vuodesta 2002. Teoksia hän on koreografioinut mm. Kansallisbaletille ja Vantaan Tanssiopistolle sekä tehnyt omia tuotantoja. Vuonna 2012 hän perusti oman tanssiryhmän Willman Dance Company.

"Pilatestuntieni rakenne on harkittu tarkkaan kohderyhmän tarpeiden sekä Pilateksen periaatteiden mukaiseksi. Rakenteen suunnittelussa kiinnittän huomiota eri lihasten tasapuoliseen harjoittamiseen, jotta keho saisi tunnilla kokonaisvaltaisen työstön. Tunneillani tehdään monipuolisesti keskivartalon voimaa ja hallintaa vahvistavia harjoitteita sekä lihastasapainoa kehittäviä liikkeitä. Pyrin antamaan harjoitteille selkeät sanalliset ohjeet, jotta tunnin rytmi säilyisi menevänä."

"Minulle on tärkeää auttaa asiakasta ymmärtämään kehonsa toimintoja sekä keskivartalon hallinnan tärkeyttä kaikessa liikkeessä. Asiakkailtani saan usein positiivista palautetta henkilökohtaisesta liikkeen korjaamisesta. Uskon, että tanssin kautta saamani "tarkan silmän" avulla olen herkkä huomaamaan toisen kehon toimintoja. Näin ollen pystyn tehokkaasti auttamaan asiakasta liikkeen oikeanlaisen suorittamisen löytämisessä. Pyrin tukemaan asiakasta kehon ja mielen välisen yhteyden muodostamisessa ja kehittämisessä. Tavoitteenani on tarjota tuntieni kautta tasapainoinen, rauhallinen ja lämmin olo niin kehoon kuin mieleenkin. "

- Marjaterttu Willman eli Marjis - 

Marjiksen alkeiskurssi on lauantaina 2.1.2021 klo:11.00-12.30

Hinta alkeiskurssille on 39eur.

Marjiksen tunnit jatkuvat tammikuussa keskiviikkoisin klo:16.00-17.00. 

Ilmoittaudu tai kysy lisätietoja:

ulpustudio@gmail.com

Tai jätä sähköpostiosoitteesi, niin olemme yhteydessä sinuun!


Ulpustudiolla aloitti uusi inspiroiva valmentaja - Katherine STREETON. Suloinen, vahva ja ammattitaitoinen tyyppi, joka lempeästi, mutta napakasti vie asiakkaita kohti tavoitteita.


Jos innostaa kokeilla valmennusta Katherinen kanssa, niin nyt voi varata oman tapaamisen sitoutumatta 10euron hintaan.


Se onnistuu viestillä ulpustudio@gmail.com tai 040 7218478
Katherine on sertifioitu personal trainer sekä Suomen ainoa STRONGFIRST kahvakuulaohjaaja. Hänen intohimonaan on käyttää voimaharjoittelua keinona auttaa voimaannuttamaan muita tuntemaan itsensä itsevarmemmaksi.


Katherine ohjaa asiakkaita ammattitaitoisesti ja ohjauksesta huokuu aito kiinnostus ja välittäminen asiakasta kohtaan.
Katherine on sinun valmentajasi, jos haluat löytää tavan treenata niin että treeni oikeasti tuo sinulle energiaa sen sijaan että treeni kuluttaisi sinun energiasi loppuun. Katherine on valmis auttamaan sinua treenaamaan JÄRKEVÄSTI sinun kehoasi kuunnellen. Katherine toteuttaa valmennuksen niin että se sopii juuri SINUN elämäntyyliisi. Katherinelle on tärkeää että liikutaan oikeassa linjassa (ei saada vammoja), että treeniohjelma vie sinua kohti sinun omia tavoitteitasi (järkevät valinnat liikkeisiin) ja että kehosi pääsee palautumaan treeneistä (jolloin sinun kehittyminen on nopeampaa ja helpompaa).


Katherine voi valmentaa sekä suomeksi että englanniksi. 

LUE LISÄÄ KATHERINESTA TÄÄLTÄ:

Juha Hyyrynen - voimavalmentaja vailla vertaa


Juha on intohimoinen voimavalmentaja, joka haluaa nähdä ihmiset vahvempina versioina itsestään. Juha on otellut judoa kilpaa sm-tasolla. Juha tajuaa, että paljon ei aina ole enemmän, vaan että treenaaminen lähtee pienistä asioista, jotka lopulta muodostavat ison kokonaisuuden.


"Juha on tarkkaavainen valmentaja, joka hyvällä hengellä huolehtii oikeasta tekniikasta treeneissä. Ystävällinen valmennustapa auttaa jaksamaan treeneissä ja saa tuloksia aikaiseksi."

-Taija Huittinen, osastonsihteeri

Juhan kanssa pääsee treenaamaan torstai iltapäivisin ja perjantaisin välillä. Mikäli haluat Juhan valmennukseen, laita viestiä ulpustudio@gmail.com tai jätä soittopyyntö 040 7218478

Ulpu Puhakka - kehonhallinnan koreografi

 Ulpu Puhakka on innostava, kannustava ja tiukka valmentaja, joka uskoo, että monipuolinen liikkuminen, kunnon yöunet ja riittävä ravinto on avain onnellisen kehon löytämiseen.

Ulpu Puhakka on auktorisoitu personal trainer, sertifioitu jooga- , TRX ja aerial joogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja, tanssija, tanssinopettaja sekä koreografi. Monipuolisuus on yksi Ulpun valttikorteista. Vuosien ammattitanssijan opinnot ja ura tanssijana, koreografina, tanssinopettajana, valmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana on muovannut Ulpun katsetta kehon linjauksesta. Tekninen osaaminen ja kehon palikoiden laittaminen paikoilleen, niin että jokainen keho liikkuu kauniisti on Ulpun valmennuksissa uniikkia. Mutta ennen kaikkea Ulpun valmennuksessa korostuu Ulpun empaattisuus ja positiivinen ote elämään.

Valmennuksillaan Ulpun tavoitteena on että asiakas löytää itsestään rohkeamman ja vahvemman ihmisen, joka osaa nauttia treenaamisesta ja olla terve aito oma itsensä. 

Tee hyviä valintoja, elät pidempään.

Ulpu Puhakka

Lajitausta:

kuntosaliharjoittelu, voimaharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, pilates, ryhmäliikunta, suunnistus, tanssi, akrobatia, tankotanssi, jooga, akrobatia

Erikoisosaaminen:

liikkuvuusharjoittelu & kehonhallinta, voiman hankinta, painonhallinta

Ulpu on koreografioinut Ronja Ryövärintytär musikaalin Teatteri Hyökyvuoreen. Teosta esitetään Pakkasmäen kesäteatterissa Espoossa ensi kesänä. Tervetuloa katsomaan tätä ikimuistoista koko perheen musikaalia! 

Ulpu on osa myös My BnB tiimiä. My Body & Balance studio löytyy Espoosta Piispantilankuja 6 C. Ulpu ohjaa My BNB studiolla tällä hetkellä joka kolmas lauantai Killer treenikonseptia. 

Tutustu My Body & Balanceen tästä linkistä:

Ulpustudion talousasioista vastaa Hannu Puhakka

Etkö saanut laskuasi? Haluatko käyttää Smartum, Endenred, ePassi tai Eazybreak etuja maksamiseen? Laita viestiä ulpustudio@gmail.com tai                    soita 040 59 68 159

Hannu on myös avaamassa hotellia Jaalaan, käy kurkkaamassa mitä hotellille kuuluu: