ULPUSTUDIO ON VALMENNUS PALVELUITA TOTEUTETTUNA AJATUKSELLA JA SYDÄMELLÄ. 

VALMENNUSTA, JOKA TUO HYVÄÄ OLOA KEHOON JA MIELEEN.

Valmennusta kunnon, taitojen ja elämänlaadun kehittämiseksi. Hyvää oloa jokaiselle keholle. 

Ulpustudion valmennuksessa liikkuminen toteutetaan aina positiivisena kokemuksena taitotasosta ja kunnosta riippumatta. Harjoittelu on suunnitelmallista, ammattitaitoista ja inspiroivaa. Sinulle taataan onnistuminen hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Sinusta ollaan aidosti kiinnostuneita ja sinun edistymistä seurataan jatkuvasti. Valmennusta tehdään ajatuksella ja sydämellä. Valmennuksissa pidetään odotukset korkealla, iloitaan tavoitetuista päämääristä ja kannustetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Terveellisillä elämäntavoilla ei ole viimeistä käyttöpäivämäärää, vaan meillä on koko loppuelämä aikaa rakentaa hyviä tapoja liikkua, elää, syödä ja levätä hyvin. 

"Onnistutaan yhdessä!" 

                                              Ulpu Puhakka - kehonhallinnan koreografi


 

LÖYDÄT STUDIOMME Ruoholahdesta 

Olemme avoinna usein tai sopimuksen mukaan

Selkämerenkatu 4, Helsinki

Juha Hyyrynen - voimavalmentaja vailla vertaa


Juha on intohimoinen voimavalmentaja, joka haluaa nähdä ihmiset vahvempina versioina itsestään. Juha on otellut judoa kilpaa sm-tasolla. Juha tajuaa, että paljon ei aina ole enemmän, vaan että treenaaminen lähtee pienistä asioista, jotka lopulta muodostavat ison kokonaisuuden.


"Juha on tarkkaavainen valmentaja, joka hyvällä hengellä huolehtii oikeasta tekniikasta treeneissä. Ystävällinen valmennustapa auttaa jaksamaan treeneissä ja saa tuloksia aikaiseksi."

-Taija Huittinen, osastonsihteeri

Juhan kanssa pääsee treenaamaan torstai iltapäivisin ja perjantaisin välillä. Mikäli haluat Juhan valmennukseen, laita viestiä ulpustudio@gmail.com tai jätä soittopyyntö 040 7218478

Ulpu Puhakka - kehonhallinnan koreografi

 Ulpu Puhakka on innostava, kannustava ja tiukka valmentaja, joka uskoo, että monipuolinen liikkuminen, kunnon yöunet ja riittävä ravinto on avain onnellisen kehon löytämiseen.

Ulpu Puhakka on auktorisoitu personal trainer, sertifioitu jooga- , TRX ja aerial joogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja, tanssija, tanssinopettaja sekä koreografi. Monipuolisuus on yksi Ulpun valttikorteista. Vuosien ammattitanssijan opinnot ja ura tanssijana, koreografina, tanssinopettajana, valmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana on muovannut Ulpun katsetta kehon linjauksesta. Tekninen osaaminen ja kehon palikoiden laittaminen paikoilleen, niin että jokainen keho liikkuu kauniisti on Ulpun valmennuksissa uniikkia. Mutta ennen kaikkea Ulpun valmennuksessa korostuu Ulpun empaattisuus ja positiivinen ote elämään.

Valmennuksillaan Ulpun tavoitteena on että asiakas löytää itsestään rohkeamman ja vahvemman ihmisen, joka osaa nauttia treenaamisesta ja olla terve aito oma itsensä. 

Tee hyviä valintoja, elät pidempään.

Ulpu Puhakka

Lajitausta:

kuntosaliharjoittelu, voimaharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, pilates, ryhmäliikunta, suunnistus, tanssi, akrobatia, tankotanssi, jooga, akrobatia

Erikoisosaaminen:

liikkuvuusharjoittelu & kehonhallinta, voiman hankinta, painonhallinta

Tällä hetkellä Ulpu koreografioi Ronja Ryövärintytär musikaalia Teatteri Hyökyvuoreen. Teosta esitetään Pakkasmäen kesäteatterissa Espoossa elokuussa. Tervetuloa katsomaan tätä ikimuistoista koko perheen musikaalia! 

Ulpu on osa myös My BnB tiimiä. My Body & Balance studio löytyy Espoosta Piispantilankuja 6 C. Ulpu ohjaa My BNB studiolla tällä hetkellä viikonloppuisin Killer treenikonseptia. 

Tutustu My Body & Balanceen tästä linkistä:

Ulpustudion talousasioista vastaa Hannu Puhakka

Etkö saanut laskuasi? Haluatko käyttää Smartum, Endenred, ePassi tai Eazybreak etuja maksamiseen? Laita viestiä ulpustudio@gmail.com tai                    soita 040 59 68 159

Hannu on myös avaamassa hotellia Jaalaan, käy kurkkaamassa mitä hotellille kuuluu: