ULPUSTUDIO ON PERSONAL TRAINING PALVELUITA TOTEUTETTUNA AJATUKSELLA JA SYDÄMELLÄ. 

VALMENNUSTA, JOKA TUO HYVÄÄ OLOA KEHOON JA MIELEEN.

Valmennusta kunnon, taitojen ja elämänlaadun kehittämiseksi. Hyvää oloa jokaiselle keholle. 

Ulpustudion valmennuksessa liikkuminen toteutetaan aina positiivisena kokemuksena taitotasosta ja kunnosta riippumatta. Harjoittelu on suunnitelmallista, ammattitaitoista ja inspiroivaa. Sinulle taataan onnistuminen hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Sinusta ollaan aidosti kiinnostuneita ja sinun edistymistä seurataan jatkuvasti. Valmennusta tehdään ajatuksella ja sydämellä. Valmennuksissa pidetään odotukset korkealla, iloitaan tavoitetuista päämääristä ja kannustetaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Terveellisillä elämäntavoilla ei ole viimeistä käyttöpäivämäärää, vaan meillä on koko loppuelämä aikaa rakentaa hyviä tapoja liikkua, elää, syödä ja levätä hyvin. 

"Onnistutaan yhdessä!" 

                                              Ulpu Puhakka - kehonhallinnan koreografi


 

LÖYDÄT STUDIOMME Ruoholahdesta 

Olemme avoinna usein tai sopimuksen mukaan

Selkämerenkatu 4, Helsinki

Ulpu Puhakka - kehonhallinnan koreografi

 Ulpu Puhakka on innostava, kannustava ja tiukka valmentaja, joka uskoo, että monipuolinen liikkuminen, kunnon yöunet ja riittävä ravinto on avain onnellisen kehon löytämiseen.

Ulpu Puhakka on auktorisoitu personal trainer, sertifioitu TRX ja aerial joogaohjaaja, ryhmäliikuntaohjaaja, tanssija, tanssinopettaja sekä koreografi. Monipuolisuus on yksi Ulpun valttikorteista. Vuosien ammattitanssijan opinnot ja ura tanssijana, koreografina, tanssinopettajana, valmentajana sekä ryhmäliikuntaohjaajana on muovannut Ulpun katsetta kehon linjauksesta. Tekninen osaaminen ja kehon palikoiden laittaminen paikoilleen, niin että jokainen keho liikkuu kauniisti on Ulpun valmennuksissa uniikkia. Mutta ennen kaikkea Ulpun valmennuksessa korostuu Ulpun empaattisuus ja positiivinen ote elämään.

Valmennuksillaan Ulpun tavoitteena on että asiakas löytää itsestään rohkeamman ja vahvemman ihmisen, joka osaa nauttia treenaamisesta ja olla terve aito oma itsensä. 

Tee hyviä valintoja, elät pidempään.

Ulpu Puhakka

Lajitausta:

kuntosaliharjoittelu, voimaharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, pilates, ryhmäliikunta, suunnistus, tanssi, akrobatia, tankotanssi, jooga, akrobatia

Erikoisosaaminen:

kehonhallinta, voiman hankinta, painonhallinta

Ulpu on osa myös My BnB tiimiä. My Body & Balance studio löytyy Espoosta Piispantilankuja 6 C. Ulpu ohjaa My BNB studiolla keskiviikko iltaisin 28.11.2018 alkaen. 

Tutustu My Body & Balanceen tästä linkistä:

Jola Maisala - kestävyyslajien monitaituri

Jola Maisala on monen kestävyyslajin taitaja. Jola opiskelee Kisakallion urheiluopistossa Lohjalla Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoa ja sen osiota Liikuntaneuvoja (At). Osana opintoja Jola suorittaa mm. Personal trainerin pätevyyden. 

Jolan lempilajeihin kuuluu: juoksu, maasto- ja maantiepyöräily, kickbike, rullaluistelu, suunnistus, kaikenlainen maastossa rämpiminen -> seikkailu-urheilu, perinteisen tyylin hiihto, jumpat erityisesti bodypump sekä spinning.

Käy lukemassa Jolan blogikirjoituksia seuraavasta linkistä ja fiilistele mitä kaikkea Jola on ehtinyt tekemään. Ihan huikeita juttuja! Multisporttia, maraton juoksuja, venlojen viestejä.. Mutta ennen kaikkea myös hienoja tarinoita, miten on palauduttu erilaisista vammoista ja miten treenaaminen on ollut mukana vammasta huolimatta. Tsekkaa - Sisukkaasti!