VELOITUKSETON VALMENNUSTAPAAMINEN

VARAA OMA VELOITUKSETON VALMENNUSTAPAAMINEN VILLE-MIKKO KINNUSEN KANSSA

TAPAAMINEN ON 

sinulle, joka

- HALUAT TEHDÄ ARJESTASI AKTIIVISEMMAN
- HALUAT SAAVUTTAA LIIKUNNAN HYÖTYJÄ
- HALUAT SAADA MOTIVAATIOTA JA PUNAISEN LANGAN TREENIISI
- HALUAT VARMISTAA TURVALLISEN TREENAAMISEN SALILLA
- ET IHAN TIEDÄ MILLÄ PAINOILLA, TOISTOMÄÄRILLÄ JA SARJOILLA PITÄISI TREENATA SAAVUTTAAKSESI TAVOITTEESI
- OLET EPÄVARMA SALILLA TREENAAMISEN SUHTEEN
- TAHDOT KOKEILLA TREENIÄ VALMENTAJAN KANSSA
- JA HALUAT VALMENTAJAN, JONKA TREENEISSÄ VIIHDYT JA JOTA KIINNOSTAA NIMENOMAAN SINUN HYVINVOINTISI


Tapaaminen sisältää alkukartoituksen tämänhetkisestä tilanteestasi. Alkukartoituksen jälkeen pääset treenaamaan tehokkaasti ammattitaitoisen valmentajan kanssa. Treenissä yhdistyy kattava alkulämmittely, josta jatketaan tiukempaan treeniosioon sinun tavoitteidesi mukaisesti. Tapaamisessa otetaan huomioon kehonhuolto ja löydetään sinun kehollesi sopivimmat tavat huoltoon.

Tässä valmennustapaamisessa sinä olet pääosassa.

Tämä valmennustapaaminen luo mahdollisuudet olosuhteille, jossa voit ylittää itsesi ja saada mahdollisuuksia kehittyä lisää. Opit turvallisesta treenaamisesta ja lisäät tietoisuutta tekniikan merkityksestä. Valmennustapaamisessa voit kysyä sinua askarruttavista asioista suoraan liikunnan ammattilaiselta

"Ville-Mikko on kannustava ja monipuolinen valmentaja, jonka valvovan katseen alla tavoitteetkin ylittyy!"

Innostut treenaamisesta
Lisäät tietoisuutta omasta kehostasi ja sen toiminnasta
Saat treenivinkkejä ja ammattilaisen näkemyksen harjoittelun tarpeestasi
Sinä saat itsevarmuutta ja tukea salitreeniin


Varaamalla veloituksettomaan valmennustapaamisen et sitoudu mihinkään, mutta pääset kokeilemaan millaista voisi olla treenata yhdessä oman valmentajan kanssa.


Ota yhteyttä sähköpostilla ulpustudio@gmail.com tai varaa paikkasi verkkokaupan kautta, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian niin sovimme kanssasi tapaamisen ajankohdan. Veloituksettomia tapaamisia on rajallisesti, joten varaa oma tapaamisesi pian.

Varaa paikkasi verkkokauppamme kautta tästä

Valmennus on ammattitaitoista
Liikkeet tuntuvat oikeissa paikoissa
Treenaaminen on turvallista
Treenaaminen on tehokasta

VILLE-MIKKO KINNUNEN


Kehonpainoharjoittelun Spesialisti, jonka lajitaustaan kuuluu mm. telinevoimistelu, parkour, jalkapallo, tanssi, partio ja kuntosaliharjoittelu.

Ville-Mikko Kinnunen on Voimisteluseura Keski-Uusimaan kasvatti, jossa hän on ohjannut ja valmentanut suurimman osan 2010-luvusta. Ville-Mikko on pätevöitynyt liikuntaneuvojaksi Pajulahden urheiluopistolta, jonka opiskelun aikana hän syventyi erityisesti valmennusoppiin. Tätä nykyä Ville-Mikko opiskelee liikunnanohjaajaksi Kajaanin ammattikorkeakoulun englanninkielisellä linjalla.
Ville-Mikon tyyli valmentajana on olla tiukka ja kannustava, mutta myös empaattinen sillä hän haluaa luoda valmennettavilleen liikunnasta riemuisia kokemuksia ja sitä kautta elämäntavan. Erityisosaamisena valmennukseen hän osaa tuoda tietoa kasvispainotteisesta ja vegaanisesta ruokavaliosta aktiiviliikkujalla oman kokemuksensa ja Pajulahden opintojen kautta.

"Terveemmän mielen ja kehon puolesta!''

Ville-Mikko Kinnunen