Nyt voit treenata valmennuksessa siellä missä sinä haluat! Valittavanasi on henkilökohtainen valmennus Zoomin välityksellä, jossa valmennus rakennetaan suoraan sinun tarpeidesi mukaan - tai sitten voit tutustua valmiisiin verkkovalmennuksiin, jotka on sinun käytössäsi heti kun teet tilauksen. 

Mikäli haluat henkilökohtaiseen valmennukseen soita tai lähetä viestiä 

040 7218478

Verkkovalmennuksiin voit tutustua lisää tässä:

VERKKOVALMENNUKSET

Kesäkuntoon 

valmennus on sinulle, joka haluat kiinteytyä, saada eväät terveempään elämään ja kesäkropan loppuelämäksi. 


TUIKUN JA ULPUN TARINOITA JA JOOGAA koko perheelle

Ryhtivalmennus 2021 

on valmennus sinulle, joka haluat olla itsevarmempi,
treenata tehokkaammin ja
saada omasta kehostasi enemmän irti.


Apua pysyvään painonhallintaan

Ravintotottumukset hallitsevat elämäämme. Se miltä keho näyttää on ennen kaikkea ravinnosta kiinni. Ravintotottumusten muuttaminen käytännössä on kuitenkin monen haasteen takana. Haluaisitko sinä lähteä rakentamaan elämääsi niin, että se tukee painonhallintaa ja sitä kautta rakentaa itsellesi parempaa kehonkoostumusta? 

Tai jätä yhteystietosi ja kerro viesti osiossa lyhyesti, miten voimme olla avuksi, niin jutellaan yhdessä lisää sinun tilanteestasi.

Saliohjelma spesifisti juuri sinulle

Oletko käynyt salilla, mutta tuloksesi junnaavat paikallaan? Perusohjelma ei annan sinulle mitään uutta treeniin ja haluaisit päästä haastamaan itseäsi uudella tavalla. Sinua kiinnostaa voimatasojen kehittyminen ja lihasmassan kasvu. 


Tai jätä yhteystietosi ja kerro viesti osiossa tarkemmin, miten voimme olla avuksi, niin jutellaan lisää sinun tilanteestasi.

Tutustu myös pienryhmävalmennuksiin Zoomissa