VOIMAHARJOITTELUA KESKIVIIKKOISIN

Aikuisille klo:17.30-18.45
Nuorille (14-17v.) klo:16.00-17.00


TÄMÄ RYHMÄ ON SINULLE, JOKA HALUAT OLLA VAHVEMPI, KIINTEÄMPI JA SPORTTISEMPI.


Oletko treenannut, mutta voimatasosi eivät ole nousseet? Onko punttitreeni tehonnut, mutta lihas ei ole tullut näkyviin tai ulkonäkö ei ole sporttinen? Haluatko saada mitattavaa kehitystä, pystyä nostamaan isompia painoja ja saada kiinteämmän kropan. Tämä valmennus on sinulle. 


Tule mukaan treenaamaan mahtavassa seurassa 
Saavuta vahvempi keho
Treenaa oikein ja turvallisesti
Saavuta tuloksia käymällä oikeassa valmennusryhmässä Ulpustudion voimaharjoitteluryhmässä 

keskitymme vahvaan ja fyysisesti haastavaankin tekemiseen vapailla painoilla. Säännöllinen, laadukas ja tarpeeksi rankka treeni on avain voiman kasvamiseen ja tähän näillä tunneilla mennään!! Valmentaja ohjelmoi treenisi niin että kehityt ja pääset valmiin kausisuunnitelman pariin.
Tunneilla pääset treenaamaan valmentajan ja muun ryhmän kanssa hyvällä meiningillä ja kovien rautojen kanssa. Lähde siis mukaan jos tahdot kasvattaa kesän aikana voimatasojasi, sillä tässä valmennuksessa ne tulevat kasvamaan!! Tunnit sisältävät:


Alkulämmittelyn

- voimaharjoitteluryhmässä tehdään kattava alkulämmittely, jonka aikana sinä saat hyvän lämmön päälle ja tarvittavaa liikkuvuusharjoittelua sekä hallintaa juuri niille osa-alueille, jotka auttavat sinua saavuttamaan parhaan treenin painojen kanssa 

- monilla tunneilla keskitytään alkulämmittelyssä vain sykkeen nostamiseen ja lihasten lämmittämiseen, mutta saatko silloin kaiken hyödyn irti kehittymisen kannalta? Voimaharjoitteluryhmässä alkulämmittely lämmittää lihakset ja nostaa sykettä, mutta sen jälkeen avataan vielä kehoa, jotta itse treenin aikana keho olisi mahdollisimman vastaanottavassa tilassa kehittymisen kannalta. Alkulämmittely on otollinen aika harjoittaa liiketaitoja ja monipuolista kehonhallintaa. Kun aktivoimme oikeat lihakset ja avaamme kehon oikein, saamme treenistä kaiken mahdollisen irti ja kehittyminen on oikeasti mahdollista. 


Tekniikkaosion

- voimaharjoitteluryhmässä panostetaan spesifiin tekniikkaosioon, jonka teema vaihtuu viikottain. Joka viikko syvennetään tieto- ja taitotasoa yhdessä liikkeessä, jotta vapaapainoharjoittelun liikkeet tulevat tehokkaasti tutuksi ja jotta sinulla on käsitys miten treenata varmasti ja turvallisesti myös omatoimisesti. Voimaharjoitteluryhmän tekniikkaosion ansiosta löydät omasta tekniikastasi kehitettävät osa-alueet, jotka vievät juuri sinun harjoittelusi uudelle tasolle. 

- oikealla tekniikalla ehkäiset myös urheiluvammoja! 

- voimaharjoitteluryhmässä pääset hiomaan oman kehosi huippuunsa ja maksimoit kehittymisesi

-tekniikkaosuudessa harjoittelemme tärkeimpiä ja vaikuttavimpia, ison liikelaajuuden liikkeitä, joilla saat koko kropan töihin


Voimaosion

- Voimaharjoitteluryhmän treeniosiossa harjoitetaan perusvoimaa ja testataan voimatasoja turvallisesti 

- tunne ja näe oma kehitys 

- testaa maksimisuorituksia turvallisesti 

- oikean tekniikan ansiosta voimaharjoittelu ei heikennä kehon liikkuvuutta tai terveyttä vaan nostaa kehosi voimatasoja ja parantaa kehon toimintakykyä


Loppujäähdyttelyn

- Loppujäähdyttelyyn kannattaa satsata, koska säännöllisesti tehtynä loppuverryttely nopeuttaa palautumista, kehittää liikeratoja ja vähentää liikuntavammojen riskiä. 
- Jäähdyttelyssä on tärkeää pitää liikkeessä ne lihakset, jotka ovat edeltävässä harjoituksessa kuormittuneet. Näin verenkierto pysyy yllä ja palautuminen on nopeampaa. 


Ole oman kehosi taitaja ja tule mukaan valmennukseen! Tehdään kehostasi vahvempi, kiinteämpi ja sporttisempi!


Voimaharjoittelutunnit järjestetään studiollamme Ruoholahdessa (Selkämerenkatu 4) keskiviikkoisin:
-Nuorille 16:00-17:00
-Aikuisille 17:30-18:45


Voimaharjoittelun pienryhmävalmennus 99,90eur/kk 

AVAJAISTARJOUKSENA KESÄLLÄ ILMOITTAUTUVILLE 60eur/kk 


ILMOITTAUDU:

VARAA PAIKKASI SÄHKÖPOSTITSE

ulpustudio@gmail.com otsikolla "Ulpustudion voimaharjoittelu" 

Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi, Endenred ja Smartum!

Lisätietoja 040 7218478 / ulpustudio@gmail.com


Ammattimaista pienryhmävalmennusta tavoitteidesi saavuttamiseksi. Ryhmässä treenaaminen on hauskaa ja tehokasta! Voimaharjoitteluryhmässä tavoitteena on lihasvoiman kasvattaminen turvallisesti ammattitaitoisen valmentajan johdolla. Hio oma tekniikka huippuunsa, tiedä miten treenaat myös jos päätät lopettaa pienryhmässä treenaamisen ja treenata vain itsenäisesti. Opi lisää omasta kehostasi ja hae maksimisuorituksia turvallisesti valmentajan katseen alla. 


Toiveenasi on päästä harjoittamaan kehoasi niin, että teet siitä terveemmän, vahvemman ja näyttävämmän. Tähän kaikkeen sinulla on nyt mahdollisuus ja vieläpä hyvässä seurassa ja välittävän valmentajan avustuksella!!! Tämä valmennus on suunnattu juuri sinulle, joka tahdot yllä mainittuja asioita, etkä tyydy vähempään kuin laadukkaaseen valmennukseen ja varmoihin tuloksiin! Tunne, koe ja näe itse kuinka kehityt viikko viikolta enemmän. Jos perinteiset, mutta toimivaksi toistuvasti todistetut liikkeet, kuten maastaveto ja kyykky eivät ole tutuista tutumpia tai et ole uskaltanut tai saanut lisättyä painoja, ei ole syytä huoleen sillä ne tulevat voimaharjoitteluryhmässä tutuiksi ja tekniikka paranee toistojen kautta valmentajan antaessa sinulle rakentavaa palautetta positiivisessa hengessä. Painot nousevat tekniikan kehittyessä, progressiivisella harjoittelulla sekä oikeiden oheisharjoitteiden kanssa. Kaikki tapahtuu turvallisesti, sillä valmentaja pitää sinusta huolen!


Voimaharjoittelun pienryhmävalmennus 99,90eur/kk

AVAJAISTARJOUKSENA NYT 60eur/kk 


Meillä käy maksuvälineenä myös ePassi, Endenred ja Smartum!

Ilmoittaudu sähköpostitse ulpustudio@gmail.com otsikolla "Ulpustudion voimaharjoittelu" 

Lisätietoja 040 7218478 / ulpustudio@gmail.comVoimaharjoittelutunnit järjestetään studiollamme Ruoholahdessa (Selkämerenkatu 4) keskiviikkoisin:

-Nuorille 16:00-17:00 

-Aikuisille 17:30-18:45

 Tsekkaa siis kalenterisi ja laita varaus paikastasi vetämään!!


Nykyaikana puutteellinen voimaharjoittelu johtaa nuorten ja aikuisten suorituskyvyn heikkenemiseen. Huolehdi sinä riittävästä lihaskunnosta ja tule mukaan treenaamaan kannustavassa ilmapiirissä! Aloita voimaharjoittelu asiantuntevan ammattilaisen ohjauksessa. Pienryhmässä sinä saat henkilökohtaista ohjausta jokaisella treenikerralla. Hyvällä tekniikalla pidät kehostasi huolta vielä pitkään ja nautit liikkumisesta jatkossakin! 

Haluatko sporttisemman ulkonäön?
Lisää energiaa arkeen ja elämään?
Säilyttää oman toimintakykysi vielä pitkään? 
Jos vastasin kyllä yhteenkin kohtaan - tämä valmennus on sinulle!

LOPETA HAAHUILU JA TULE SAAVUTTAMAAN NÄKYVIÄ TULOKSIA!


Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse ulpustudio@gmail.com otsikolla "Ulpustudion voimaharjoittelu"


Lisätietoja 040 7218478 / ulpustudio@gmail.com

Kun voimatasot kasvaa ja kehonhallinta kasvaa, niin vammariskit pienenevät.
Kun vartalon tuki ja lihastasapaino on kunnossa, kaikki liikkuminen on helpompaa.
Yöunenlaatu paranee, kun keho treenaa säännöllisesti. 

Tule mukaan tekemään elämästäsi helpompaa!


Nuorison voimaharjoittelussa keskitytään nuorille sopivaan harjoitteluun maltillisilla lisäpainoilla ja oikeanlaisten tekniikoiden harjoittamisella. 


Ryhmässä harjoittelu on positiivinen kokemus sekä tytöille että pojille. Nuorilla harjoittelu menee taidot edellä. Painoa lisätään taitojen kehittyessä. 


Nuorten voimaharjoittelutunneilla tavoitteena on kehittää osallistujista motorisesti taitavia nuoria, joilla on edellytykset myöhemmällä iällä käyttää oppimiaan taitoja kuntosalilla tai muun urheilun ja liikunnan parissa. 


Harjoittelu tapahtuu leikkisästi ja aloittaessa mennään jokaisen oman lähtötason mukaan. 


Ilmoittaudu mukaan nuorten voimaharjoitteluryhmään! Harjoittelu alkaa KUN ryhmä on kasassa

Voimaharjoittelun pienryhmävalmennus 99,90eur/kk

AVAJAISTARJOUKSENA NYT 60eur/kk 

Lähde mukaan valmennukseen NYT -40% alennusta