Aina henkilökohtaista palvelua ajatuksella ja sydämellä

OMA SALIOHJELMA SINULLE

Kehitä voimatasojasi ja kasvata lihasmassaa. 

Junnaako salitulokset paikallaan?

Eikö perusohjelma anna treeniisi mitään uutta?

Kiinnostaako sinua voimatasojen kehitys tai lihasmassan kasvu - vai kenties molemmat?

Oma spesifi saliohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haluat viedä oman treenisi uudelle tasolle. Olet käynyt salilla jo jonkin aikaa ja tiedät periaatteessa mitä tehdä, mutta kaipaat vinkkejä siihen miten tuloksia saa oikeasti aikaiseksi, koska viime aikoina tulokset ovat pysyneet paikallaan ja treeni ei ole tuottanut toivomaasi tulosta.

Ulpustudion voima- ja kuntovalmentaja Juha Hyyrynen haluaa auttaa sinua viemään treenisi uudelle tasolle. Juha rakentaa sinulle uniikin saliohjelman, sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi pohjalta, jotta sinä saavutat toivomasi tason treeneissäsi. 

OSTA OMA SALIOHJELMA

"Autan ihmisiä, jotka haluavat saada lisää voimaa, itsevarmuutta ja parempaa oloa itselleen. Teen tämän treenauttamalla asiakkaita turvallisesti ja nousujohteisesti.

Mun tavoite on saada ihmiset terveemmiksi ja vahvemmiksi, jotta he voisivat paremmin kestää arjen haasteet ja olla itsenäisiä elämässään."

- Juha Hyyrynen, sinun kunto- ja voimavalmentajasi

YKSILÖLLINEN 

SALIOHJELMA 

TAKLAA ONGELMAT

Kustomoidulla saliohjelmalla olet matkalla kohti tavoitteitasi varmasti ja suunnitelmallisesti. Ensisijaisesti ohjelma suunnitellaan saliharjoitteluun, mutta halutessasi ohjelma voidaan myös toteuttaa niillä välineillä, jotka löytyvät kotoasi. 

Paljon ei aina ole enemmän

Treenaaminen lähtee pienistä asioista, jotka lopulta muodostavat ison kokonaisuuden. 

Oikea treeniohjelma

Tärkeintä on se, että treenaa tavoitelähtöisesti ja nousujohteisesti. Kun tietää mitä pitää tehdä, on kehittyminen helpompaa.

Avaimet onnistumiseen

Me haluamme nähdä sinun onnistuvan. Valmentaminen on Ulpustudiolla sydämen asia, joten haluamme päästä kanssasi maaliin!

Sinulle suunnitellulla saliohjelmalla pääset tavoitteisiisi nopeammin ja tehokkaammin

 

Miten tämä toteutetaan? 


Valmentajamme Juha Hyyrynen tekee sinulle kattavan alkukartoituksen, jonka jälkeen sinun henkilökohtaisista tavoitteista rakennetaan sinulle yksilöllinen ja sopiva saliohjelma.
Mikäli toiveissa on treenata kehonpainoharjoittein, niin sekin onnistuu. Tarvittaessa ohjelma voidaan tehdä myös niiden välineiden mukaan, mitä löytyy kotoa.
Yksilöllisen saliohjelman tarkoitus on taklata kaikki ne ongelmat minkä vuoksi sinun treenisi ei tällä hetkellä tuota toivottua tulosta.
Ohjelman hinta on 100eur.

Mikäli haluat ottaa valmennustapaamisen ohjelman tueksi, on näiden yhteishinta 150eur (huom normaalisti valmennustapaaminen maksaa erillisenä ostoksena 100eur).

Ohjelma, jolla viet treenisi kokonaan uudelle tasolle! 

Anna Ulpustudion kunto- ja voimavalmentaja Juha Hyyrysen auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin. Treeni motivoi, kun se vie eteenpäin ja treenaaminen on tuloksellista kun tietää oikeasti mitä kannattaa tehdä. 

Osta nyt

Ulpustudiolla onnistutaan yhdessä! 

Tavoitteemme on että jokainen valmennettava pääsee treeneissään seuraavalle tasolle. Kehitystä voi tapahtua aina! 

Kaipaatko lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyden mahdollisimman pian!