OMA SALIOHJELMA SINULLE

Kehitä voimatasojasi ja kasvata lihasmassaa. 

Junnaako salitulokset paikallaan?

Eikö perusohjelma anna treeniisi mitään uutta?

Kiinnostaako sinua voimatasojen kehitys tai lihasmassan kasvu - vai kenties molemmat?

Oma spesifi saliohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haluat viedä oman treenisi uudelle tasolle. Olet käynyt salilla jo jonkin aikaa ja tiedät periaatteessa mitä tehdä, mutta kaipaat vinkkejä siihen miten tuloksia saa oikeasti aikaiseksi, koska viime aikoina tulokset ovat pysyneet paikallaan ja treeni ei ole tuottanut toivomaasi tulosta.

Ulpustudion valmentajat Juha Hyyrynen ja Ulpu Puhakka haluavat auttaa sinua viemään treenisi uudelle tasolle. Juha rakentaa sinulle uniikin saliohjelman, sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi pohjalta, jotta sinä saavutat toivomasi tason treeneissäsi. Ulpu auttaa sinua saavuttamaan ne taidot, joita haluat tavoitella, oli kyseessä sitten leuanveto, muscle up, käsinseisonta, juoksu tai joku muu kiinnostava kehittymisen kohde. 

TILAA OMA SALIOHJELMA, PAINA TĂ„STĂ„

"Autan ihmisiä, jotka haluavat saada lisää voimaa, itsevarmuutta ja parempaa oloa itselleen. Teen tämän treenauttamalla asiakkaita turvallisesti ja nousujohteisesti.

Mun tavoite on saada ihmiset terveemmiksi ja vahvemmiksi, jotta he voisivat paremmin kestää arjen haasteet ja olla itsenäisiä elämässään."

- Juha Hyyrynen, sinun fysiikka- ja voimavalmentajasi

YKSILÖLLINEN 

SALIOHJELMA 

TAKLAA ONGELMAT

Kustomoidulla saliohjelmalla olet matkalla kohti tavoitteitasi varmasti ja suunnitelmallisesti. Ensisijaisesti ohjelma suunnitellaan saliharjoitteluun, mutta halutessasi ohjelma voidaan myös toteuttaa niillä välineillä, jotka löytyvät kotoasi. 

Paljon ei aina ole enemmän

Treenaaminen lähtee pienistä asioista, jotka lopulta muodostavat ison kokonaisuuden. 

Oikea treeniohjelma

Tärkeintä on se, että treenaa tavoitelähtöisesti ja nousujohteisesti. Kun tietää mitä pitää tehdä, on kehittyminen helpompaa.

Avaimet onnistumiseen

Me haluamme nähdä sinun onnistuvan. Valmentaminen on Ulpustudiolla sydämen asia, joten haluamme päästä kanssasi maaliin!

Sinulle suunnitellulla saliohjelmalla pääset tavoitteisiisi nopeammin ja tehokkaammin

 

Miten tämä toteutetaan? 


Valmentajamme Juha Hyyrynen tai Ulpu Puhakka tekee sinulle kattavan alkukartoituksen, jonka jälkeen sinun henkilökohtaisista tavoitteista rakennetaan sinulle yksilöllinen ja sopiva saliohjelma.
Mikäli toiveissa on treenata kehonpainoharjoittein, niin sekin onnistuu. Tarvittaessa ohjelma voidaan tehdä myös niiden välineiden mukaan, mitä löytyy kotoa.
Yksilöllisen saliohjelman tarkoitus on taklata kaikki ne ongelmat minkä vuoksi sinun treenisi ei tällä hetkellä tuota toivottua tulosta.
Ohjelman hinta on 129eur.

Mikäli haluat ottaa valmennustapaamisen ohjelman tueksi, on näiden yhteishinta 169eur (huom normaalisti valmennustapaaminen maksaa erillisenä ostoksena 100eur).

Huom. Saliohjelman ja valmennustapaamisen voi ostaa myös liikuntaetuuksia hyödyksi käyttäen.

Ohjelma, jolla viet treenisi kokonaan uudelle tasolle! 

Anna Ulpustudion valmentajien  auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin. Treeni motivoi, kun se vie eteenpäin ja treenaaminen on tuloksellista kun tietää oikeasti mitä kannattaa tehdä. 

Tilaa oma ohjelma, paina tästä

Ulpustudiolla onnistutaan yhdessä! 

Tavoitteemme on että jokainen valmennettava pääsee treeneissään seuraavalle tasolle. Kehitystä voi tapahtua aina! 

Tilaa oma ohjelma jättämällä yhteystietosi

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyden mahdollisimman pian! 

Juha ja Ulpu haluavat auttaa sinua kohti oman elämän parasta kuntoa!

  

Hyvä ja kehittävä saliohjelma on suunniteltu sinua varten.

Siinä otetaan huomioon se miten sinä liikut, mikä sua kiinnostaa ja sinun oma liikuntahistoriasi. 

Kun jätät meille yheystietosi, saat ohjeet ohjelman maksuun. Maksusuorituksen jälkeen valmentaja ottaa sinuun yhteyttä ja tekee kanssasi alkukartoituksen. Tämän jälkeen sinulle tehdään oma ohjelma ja halutessasi voit varata valmennustapaamisen, jossa ohjelma käydään kanssasi läpi. 

Ohjelman hinta on 129eur 

Mikäli haluat lisäksi valmennustapaamisen on hinta silloin 169eur. 

Onnistutaan yhdessä!

Tilaa oma ohjelma, paina tästä

Minkälainen on hyvä saliohjelma?

 

Hyvän kehittävän saliohjelman tunnusmerkit:

 

  1. Saliohjelma tulee tehtyä ainakin 2 kertaa viikossa - 1 kerta viikossa harvoin kehittää, vaan usein kehittyäkseen tarvitsee laadukasta treeniä 2 kertaa viikossa. Aloittelijalle jo 1 kerta voi olla kehittävää, mutta jo enemmän treenannut tarvitsee usein treenikertoja enemmän.
  2. Ohjelman tekemiseen ei mene miljoonaa tuntia, tai jos menee, niin treeniin tajuaa ottaa mukaan välipalaa. Usein uuden ohjelman tekeminen on hitaampaa & varsinkin jos joutuu seikkailemaan itselleen tuntemattomalla salilla, voi välineiden etsimiseen ja painojen pohtimiseen kulua turhaa aikaa, jolloin tunnin treeni yhtäkkiä venyy parituntiseksi. Kun ohjelma on tuttu eikä suorituspaikkoja enää tarvitse etsiä salilta, ohjelman tekeminen usein nopeutuu - VAIKKA sitä edelleen tekee laadukkaasti.
  3. Liikkeet on sellaisia, joista tietää tarkkaan mitä lihasta mikäkin liike ensisijaisesti kehittää ja mikä on liikkeen oikeaoppinen suoritustapa. Jos on vaikea aktivoida oikeaa lihasta, tekeminen on hitaampaa, mutta oikean lihaksen aktivointi usein vie kohti haluttua päämäärää, joten älä hosu tässä. Usein joka liikkeessä on muutama tärkeä pointti, jotka kannattaa tiedostaa, kun tekee suoritusta. Esim maastavedossa suora selkä ja lantion taittuminen on aika oleellisia osata.
  4. Jos on oma tavoite selvillä, niin ajatus siitä mitä ohjelma kehittää. Esim Kultaisen kutosen sanotaan olevan voimaa lisäävä ohjelma - ja sitä se onkin, mutta pääasiassa se lisää voimaa yläkroppaan, sillä alavartalon liikkeitä ohjelmassa on vain kyykky. Jos haaveilee pyöreämmästä pakarasta, niin ohjelma ei kenties ole sua varten, mutta jos haaveilee vahvemmalta yläkropasta, niin ohjelma voi todellakin olla sulle!
  5. Ohjelmaa osaa tehdä itselleen sopivalla tasolla. Tää voi olla vaikeaa itse kullekin. Toiset lataa liikaa painoa, jolloin tekniikka häviää ja keho kärsii ja toiset ei hahmota miten paljon rautaa pitäisi pystyä liikuttelemaan kymmenen toiston sarjassa. Tähän auttaa kokemus, jonkinlainen tieto/käsitys omista teknisistä maksimikuormista.  Ja toisaalta on tärkeää myös herkkyys kuunnella omaa kehoaan joka treenissä. Se mitä jaksoi nostaa 4 vuotta sitten ei millään tasolla määrittele sitä, mitä jaksaa nostaa tänään. Jätä siis ego kotiin ja tunne mihin kehosi pystyy juuri tällä kertaa.
  6. Hyvästä saliohjelmasta löytyy riittävän kattava alkulämmittely, jotta keho on valmis vastaanottamaan treeniä. Jos keho ei ole treenissä tarpeeksi lämmin, on vaikea pystyä tekemään kehittävää treeniä. Lämmittelyllä on paikkansa jokaisessa treenissä ja se myös estää vammojen syntymistä.

 

Kysy meiltä lisää [email protected]