Valmennus, joka vie sinut elämäsi parhaimpaan kuntoon   

Ulpustudion pienryhmävalmennuksissa huomioimme sinun tarpeet ja koostamme sinulle sopivan valmennuskokonaisuuden, jolla pääset omaan huippukuntoon ja saavutat omat tavoitteesi nopeammin.

Ulpustudion pienryhmävalmennus on sinulle, joka haluat kehittyä treeneissäsi, mutta kaipaat tekemisen meininkiä ryhmässä. Haluat että valmentaja tuntee sinut ja on oikeasti kiinnostunut kehittymisestäsi.

Sinä olet ainutlaatuinen yksilö, joten sellaista sinun harjoittelunkin pitäisi olla.

Älä annan kehityksen junnata paikoillaan, vaan tule hakemaan nousujohteisuutta treeniisi valmennuksesta!

Opi treenaamaan oikeasti järkevällä tavalla hyvässä seurassa!

Kokeile pienryhmävalmennusta, paina tästä

Valmennuksen tavoite on tehdä treenistäsi nousujohteista, niin että sinä kehityt ja opit uutta! Samalla sinä saat sporttiset muodot kroppaasi ja lisää voimaa.

Pienryhmävalmennus perustuu siihen että valmentajat tuntevat sinut. Ennen valmennuksen aloittamista sinun kanssasi käydään läpi sinun tämänhetken tilanne: liikuntahistoria, toiveet, haaveet ja rajoitukset mikäli sellaisia on. Alkukartoitus on sinua varten, koska me haluamme että sinä saat kaiken sen avun mitä voimme antaa. Kun me tunnemme sinut, meidän on helpompi kuljettaa sinua eteenpäin sinun omalla liikunnallisella polullasi. Onnistutaan yhdessä! 

Pienryhmävalmennus kannustaa ja motivoi treeneihin

Pienryhmävalmennuksessa otetaan myös huomioon kausisuunnittelu, eli erilaiset treenit ja jaksot seuraavat toisiaan, jotta SINÄ kehityt paremmin. Halutessasi voit ostaa valmennuksen rinnalle ravintovalmennuksen, joka tukee sinun kehittymistäsi oikeaan suuntaan.

Ulpustudion pienryhmävalmennuksissa tärkeää on toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu, oikea tekniikka ja sinulle sopivat liikeradat.

Liikunnan kuuluu harjoittaa kehoa, ei hajottaa kehoa. Meille tärkeää on positiivinen ilmapiiri. Jokaisella tunnilla tehdään tosissaan töitä, mutta pidetään pilke silmäkulmassa. Kannustetaan kaveria ja treenataan yhdessä. 

Takaamme, että jokaisessa pienryhmässä saat:

Monipuolista treeniä

Inspiraatiota liikkumiseen 

Liikuntaa hyvällä meiningillä

Tuloksia

Kokeile valmennusta 25 eurolla

Kahvakuulaillen parempaan kuntoon

ma klo:16.15-17.00

OPI KÄYTTÄMÄÄN KEHOASI JA TREENAAMAAN KAHVAKUULAN KANSSA.
Saavuta sporttinen keho tietäen miten harjoitella.

Lue lisää

Voimavalmennus 

Ma klo:17.30 ja klo:19.00

Ti klo:10 

Ke klo:8.00

To klo:10 ja klo:17.30

 

NYT UUTUUTENA MYÖS NUORTEN PUNTTIKOULU AINA TIISTAISIN KLO:16.00 - kysy lisää [email protected]

 

 

HALUAT SAADA LISÄÄ LIHASMASSAA JA KEHITTÄÄ VOIMAA TAVOITTEELLISESTI Ulpun KANSSA

Lue lisää paina tästä

Vai kaipaatko mieluummin henkilökohtaista valmennusta juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii? 

 

Lue lisää paina tästä

Löydä kehostasi paras potentiaali! 

Jos olet treenannut jo monta vuotta ja toivonut että leuanveto onnistuisi, mutta se ei edelleenkään onnistu, niin ollaan sitä mieltä että sun harjoittelussa on ollut jotain pielessä ja että me voidaan varmasti tarjota sulle jotain sellaista että sä kehityt.

Mikäli olet juossut ryhmäliikuntatunnilta toiselle ja toivonut saavasi tuloksia, mutta tuntuu silti että mitään näkyvää tai mitattavaa ei ole tapahtunut, niin meidän mielestä pienryhmävalmennuksessa voitais kattoa sulle palaset kohdalleen niin että asioita alkaisi tapahtua. 

Kaipaatko että joku antaa sulle henkilökohtaisia korjauksia tai sanoo että jes hyvin menee, sun tekniikka on priimaa! Tai olisko vaan kiva että joku tervehtii sua lämpimästi nimeltä ja vaihtaa kuulumisia ennen tunnin alkua? 

Ulpustudion pienryhmävalmennuksissa meitä kiinnostaa oikeasti millä fiiliksellä sä tulet treeneihin. Sillä jos sä olet nukkunut liian vähän ja syönyt huonosti, niin me annetaan sulle kevyempi treeni, mikäli sun kroppa sitä tarvitsee. Jos taas sä olet elämäsi kunnossa ja haluat kokeilla sun maksimikyykyn just nyt, niin sekin onnistuu. Me skaalataan tarvittaessa treenejä sen mukaan miltä susta tuntuu, jotta sä saat parhaat mahdolliset treenit, etkä loukkaannu. 

Onnistutaan yhdessä! Tuu mukaan valmennukseen! 

 

 

 

 

 

 

Ulpustudiolla halutaan valmentaa sua kohti sun unelmia ja tavoitteita. 

Ai miks? 

No koska jokaisella on unelmia ja tavoitteita ja täällä tiedetään, että niitä on helpompaa tavoitella, kun joku kannustaa vieressä ja tarvittaessa tukee silloin kun ei itse jaksa. 

Ulpustudion valmennus on sitä, että autetaan sua löytämään sun paras potentiaali. Se on aika huikea työ - ootko valmis tekemään siitä vieläkin upeampaa!  Ole osa menestystarinaa, tule treenaamaan Ulpustudiolle!

Tule kokeilemaan pienryhmävalmennusta!

Valitse valmennus jota haluat kokeilla, täytä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Kokeilun hinta on 25eur, eikä se sido sinua vielä mihinkään. Kun varaat kokeilun 31.7 mennessä - saat veloituksettoman alkukartoituksen Ulpun kanssa!

Pienryhmävalmennuksessa kehittyy, koska otamme ryhmässä aina huomioon myös yksilölliset tavoitteet.

Pienryhmävalmennuksessa opit treenaamisen hyvät rutiinit.

Opit treenaamaan myös itsenäisesti ja pääset kokemaan kausisuunnittelun positiiviset vaikutukset. 

Valmennuksessa etsimme aina tuoreita ja kiinnostavia tapoja kehittyä ja pitää parhainta huolta juuri sinun omasta kehosta. 

Tule mukaan oppimaan uutta ja treenaamaan pienryhmässä kannustavien ja inspiroivien valmentajien johdolla!

Ulpustudion pienryhmävalmennuksissa tärkeää on toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu, oikea tekniikka ja sinulle sopivat liikeradat. Pienryhmävalmennuksessa otetaan aina huomioon kausisuunnittelu, eli erilaiset treenit ja jaksot seuraavat toisiaan, jotta SINÄ kehityt paremmin. Halutessasi voit myös ostaa valmennuksen rinnalle ravintovalmennuksen, joka tukee sinun kehittymistäsi oikeaan suuntaan.

Mikä on isoin plussa? 

Treenit eivät jää koskaan välistä ilman painavaa syytä. 

Halutessasi voit yhdistää omaksi treenikokonaisuudeksi useamman eri pienryhmän.

Tule mukaan saavuttamaan supervoimia elämääsi - aloita valmennus jo tänään!

Sporttisia muotoja koko kroppaan!

Tule mukaan valmennukseen!

Voit nyt kokeilla pienryhmävalmennusta ilman sitoutumista. Valitse sinua eniten kiinnostava ryhmä ja täytä oheinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä ja varmistamme paikkasi mahdollisimman pian!

Kokeile 25 eurolla

Kokeileminen ei vielä sido sinua mihinkään ryhmään. Voit myös kokeilla eri ryhmiä.

Emme lähetä roskapostia. Voit lopettaa tilauksen milloin haluat.