OMA SALIOHJELMA SINULLE


Junnaako salitulokset paikallaan?


Eikö perusohjelma anna treeniisi mitään uutta? 


Kiinnostaako sinua voimatasojen kehitys tai lihasmassan kasvu - vai kenties molemmat?


Oma spesifi saliohjelma on tarkoitettu sinulle, 


joka haluat viedä treenisi uudelle tasolle. Olet käynyt salilla jo jonkin aikaa, tiedät periaatteessa mitä siellä pitää tehdä, mutta kaipaat vinkkejä siihen miten tuloksia saa oikeasti aikaseksi, koska viime aikona tulokset ovat pysyneet paikallaan ja treeni ei ole tuottanut toivottavaa tulosta. 

Sinä et ole aloittelija, vaan tiedät jo suurinpiirtein miten salilla tulee treenata ja osaat yleisimmät vapaapainoilla tehtävät liikkeet ja hallitset tyypillisimpien salilaitteiden käytön.


Miten tämä toteutetaan?

Valmentajamme Juha Hyyrynen tekee sinulle kattavan alkukartoituksen, jonka jälkeen sinun henkilökohtaisista tavoitteista rakennetaan sinulle yksilöllinen ja sopiva saliohjelma. 
Mikäli toiveissa on treenata kehonpainoharjoittein, niin sekin onnistuu. Tarvittaessa ohjelma voidaan tehdä myös niiden välineiden mukaan, mitä löytyy kotoa.

Yksilöllisen saliohjelman tarkoitus on taklata kaikki ne ongelmat minkä vuoksi sinun treenisi ei tällä hetkellä tuota toivottua tulosta. 

Ohjelman hinta on 100eur. Mikäli haluat ottaa valmennustapaamisen ohjelman tueksi on näiden yhteishinta 150eur. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä. Yhteystietojen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. 

Valmentajasi Juha Hyyrynen


Juha on intohimoinen voimavalmentaja, joka haluaa nähdä ihmiset vahvempina versioina itsestään. Juha on otellut judoa kilpaa sm-tasolla. Juha tajuaa, että paljon ei aina ole enemmän, vaan että treenaaminen lähtee pienistä asioista, jotka lopulta muodostavat ison kokonaisuuden.

"Kaikkihan me tavoittelemme terveyttä, joka kestäisi läpi elämän!"

Juha Hyyrynen, voimavalmennus