Aina henkilökohtaista palvelua ajatuksella ja sydämellä

Arvokas aika

Mihin sulla on aikaa? 

Tässä aika-ajoin tulee kollegoiden, asiakkaiden ja ystävien kanssa keskusteltua ajan käytöstä ja se keskustelu menee melkein aina näin: 

Moni meistä haluais tehdä vaikka mitä, mutta ei ole aikaa, voimia, varaa, osaamista tai inspistä tehdä, koska on se, tuo ja tämä juttu, joka piti/pitää hoitaa - ja kun se on hoidettu, niin tulee taas uusi akuutti homma, mikä pitää tehdä. Koskaan ei tunnu olevan aikaa, energiaa tai varaa mihinkään. 

 

Meidän aikamme ja se mihin me sen käytämme, on arvokkain omaisuus mitä meillä on, koska käytettyä aikaa ei ikinä saa takaisin, eikä sitä oikein voi ostaakaan lisää - ainakaan rajattomasti. Sen takia ajattelen, että se mihin käytät aikaasi, tulisi kuvastaa jollain tapaa niitä arvoja, joiden mukaan elät. 

Moni haluaa olla vahva ja hyvässä kunnossa, muttei ole valmis varaamaan aikaa kuntoiluun

Jos haluat olla hyvässä kunnossa ja vahva, niin henkisesti kuin fyysisestikin, niin silloin sinun pitää raivata tilaa niille asioille, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Kun seuraavan kerran harmittelet sitä ettet ehdi salille tai lenkille, koska on sitä tätä tai tuota, niin kysy itseltäsi: onko asia todella niin ettet voi antaa itsellesi viikosta tai päivästä edes muutamaa tuntia aikaa itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi. Käytätkö todella suurimman osan ajastasi juuri niihin asioihin mitkä ovat sinulle tärkeitä? 

Jokaisen elämään kuuluu velvollisuuksia, jotka pitää hoitaa ja meidän aikaamme haluavat niin perhe, työ, ystävät kuin arkiset velvollisuudetkin. Mutta, jos panostat itseesi ja siihen että olet terve ja sen lisäksi sekä fyysisesti että henkisesti vahva, niin sinulla on myös enemmän annettavaa itsestäsi jokaiselle elämän eri osa alueelle. Ehkä myös saat enemmän aikaiseksi elämässäsi, kun olet hyvässä kunnossa.

Kun sinä olet kunnossa ja voit hyvin, olet myös parempi puoliso, työntekijä, vanhempi ja ystävä. Satsaus itseen on myös satsaus kaikkiin niihin suhteisiin elämässäsi, joita pidät itsellesi tärkeinä. 

Uskalla panostaa itseesi - silloin panostat myös ympärilläsi oleviin läheisiin.

Ole itsekäs, jotta voit olla antelias muille! 

 

Sinun kunto- ja voimavalmentajasi Juha Hyyrynen

 

Tule mukaan valmennukseen! 

Lue lisää yksilövalmennuksesta täältä:

VALMENNUS

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.