Asiakas haastattelu

 

Tämän haastattelun on tehnyt TET- harjoittelija Isabella Juhola Nöykkiön koulun yhdeksänneltä luokalta. 

Haastateltava: Jarmo

 

Mitä kautta kuulit Juhasta ja Ulpustudion palveluista?

 Seurasin Ulpustudiota Facebookin ja Instagramin kautta vuonna 2017-2018. Liikkuminen ja  terveys alkoivat kiinnostamaan itseäni enemmän, enkä ollut aikaisemmin harrastanut aktiivisesti mitään, niin ajattelin, että olisi hyvä aloittaa jostakin. Näin, kun Ulpustudio järjesti kilpailun, jossa palkintona oli personal trainer tunteja. Voitin kilpailun ja siitä lähti käyntiin parin vuoden yhteinen taival Ulpun kanssa, kunnes minulle ehdotettiin yhteistyötä Juhan kanssa vuoden 2020 alkupuolella. Vajaa vuosi on nyt tehty yhdessä töitä kunnon eteen tyytyväisesti Juhan kanssa.

 

Mikä motivoi sinua liikkumaan ja kuntoilemaan?

 Minua motivoi erityisesti liikunnan positiiviset terveysvaikutukset. Lähipiirissä tapahtuneet terveyteen liittyvät muutokset ovat olleet yksi motivaatiotekijä ja saaneet myös minua liikkumaan enemmän. Haluaisin vielä joku päivä nähdä omien lasten kasvavan, kuten moni muukin meistä ja jos tämä elinikää kasvattaa niin, jopa kyykkääminen on sen arvoista.

 

 Mitä arvostat hyvässä treenissä?

 Hyvä ohjelma koostuu kokonaisuudesta, jonka muodostavat ruokavalio, riittävä uni ja laadukas ohjaus. Erityisesti hyvähermoinen ohjaaja ja aktiivinen tsemppaaminen laadukkaisiin suorituksiin auttaa. Ihmisille, ketkä eivät ole vielä käyneet salilla koskaan, on tärkeä jaksaa kertoa ja selittää kaikki asennot hyvin, jotta treenaaminen olisi aina turvallista.  

 

Oletko Ulpustudion kautta löytänyt sopivan määrän liikuntaa itsellesi?

Treenaan kaksi kertaa viikossa ja omatoimiset treenit vielä sunnuntaisin. Ennen Ulpu studion palveluja olin käynyt 5-10 km lenkeillä, mutta ohjattu harjoittelu ei ollut vielä tuttua. Koen, että minulla on nyt itselle sopiva harjoittelun määrä ja tasapainoinen elämä kaiken kaikkiaan. Tuntuisi siltä, että kaikki palaset ovat kohdallaan.

 

Miten koet liikunnan roolin elämässäsi?

Nykypäivänä liikunnan osuus elämästäni on yllättävän iso ja ikinä ei ole harmittanut tai ärsyttänyt tulla salille, vaikka aamulla saattaa välillä väsyttää. Treenaamisen kautta saa niin hyvän startin päivään, mikä on aina hyväksi. Muutenkin on kokonaisuutena paljon parempi olo, kun on saanut vähän liikuntaa.

 

Onko korona vaikuttanut jotenkin treenaamiseesi?

Olimme Juhan kanssa harjoitelleet jo aikaisemmin ulkona ja siitä olikin hyvä jatkaa sitten korona aikana harjoittelua ulko-olosuhteissa. Ulkona treenatessa voi olla hiukan vapaammin ja korona ei sinällään ole vaikuttanut paljoakaan. Turvallisuuden kannalta pitää aina kuitenkin muistaa ottaa treeneihin maskit mukaan ja pitää turvavälit kunnossa.

 

Mitä olet tykännyt Ulpustudion palveluista ja suosittelitko niitä muillekin?

 Olen kovasti tykännyt palveluista ja heillä on ihan mahtava jengi duunissa.  Yhteistyö Ulpun ja Juhan kanssa on ollut aina todella toimivaa. Olen ollut siinä mielessä onnekas, että olen suoraan löytänyt Ulpustudion ja kaikki asiat ovat sen jälkeen loksahtaneet kohdalleen.

 

 

Close

50% Complete

Tilaa lahjakortti täyttämällä oheinen lomake

Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja saat maksuohjeet lahjakorttiin (lahjakortin voi ostaa itselleen liikuntaetuuksilla, laskulla, tilisiirrolla tai maksulinkillä).

Maksun jälkeen lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostin liitteenä (PDF) tai kirjeenä (KORTTI).

Kiireellisissä tapauksissa lähetä suoraan viestiä

040 721 8478 ❤️