Aina henkilökohtaista palvelua ajatuksella ja sydämellä

Asiakashaastattelu

kesäkuntoon pilates Mar 26, 2021

Tämän haastattelun on tehnyt TET-harjoittelija Peppilotta Hees kahdeksannelta luokalta!

 

Haastateltava: Anne

Mikä on Ulpustudion Myötäote?

Se on meidän uusi perustama voimanostoyhdistys. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää hyvinvointia ja voimaharjoittelua, kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä edesauttaa elämänmittaisen terveellisen kuntoilun jatkumista ja vaikuttaa suotuisalla tavalla terveelliseen ja tavoitteelliseen kuntoiluun Suomessa.

Mikä on sinun rooli siinä?

Mä toimin rahastonhoitajana.

Olet harjoitellut paljon pilatesta. Miltä pilatesharjoittelu tuntuu?

Pilates on todella hyvää vastapainoa toimistotyölle ja tukee hyvin voimaharjoittelua.

Miksi teet pilatesharjoittelua?

No se on tosi hauskaa, mukavaa ja kivaa ja siinä tulee myös hengitysharjoitusta eli yhdistetään liikettä & hengitystä. Kun sitä tehdään pilates tunnilla niin toivoisin, että osaisin hyödyntää sitä hengitystä muutenkin kaikessa tekemisessä ja liikkeessä.

Mitä hyötyä olet kokenut pilatesharjoittelusta?

Olen huomannut, ettei minun selkä ole niin kipeä jos teen pilatesta ja se auttaa muutenkin jos on jotain kiputiloja. Pilates vahvistaa myös tukilihaksia niin jaksaa treenata paremmin ja tehdä esim. töitä taas seuraavana päivänä ilman, että sattuu mihinkään.

Mitä muuta treenaat Ulpustudiolla?

Pilateksen lisäksi treenaan voimaharjoittelua pienryhmässä ja säännöllisesti myös Ulpun kanssa kahdestaan. Pienryhmässä tehdään aina voimaharjoittelua, mutta Ulpun kanssa kahdestaan voidaan joskus tehdä myös jotain rauhallista tai kevyempää, jos oma kroppa sitä vaatii. Yleensä, kun on energiaa ja jaksaa hyvin treenata, se on kuitenkin sitä samaa voimaharjoittelua!

Milloin olet aloittanut pilatesharjoittelun ja miksi?

Aloitin pilatesharjoittelun ensimmäisen kerran noin 10 vuotta sitten, siitä syystä, että olen aina tehnyt toimistotyötä ja pilates on sitä varten tosi hyvä laji. Sitten pidin kuitenkin taukoa ja olen nyt taas n. 2-3kk sitten alkanut käydä vakituisesti Ulpustudiolla pilates tunneilla. Syy miksi käyn pilates tunneilla studiolla on se, että siellä on kuitenkin se ohjaaja, joka pystyy todella hyvin korjata & ohjeistaa mitä tekee väärin.

Onko sinulla jotain vinkkejä sellaiselle, joka on vasta aloittamassa pilatesharjoittelun?

Kannattaa panostaa siihen, että menee live tunnille. Tietenkin nyt korona aikana voi olla myös etätunti mutta on tärkeää, että on hyvä ohjaaja, joka näkee mitä teet väärin ja joka osaa opettaa myös sitä hengitystä, jolloin siitä saa kaiken hyödyn irti. Kannattaa myös muistaa, että pilates on todella rankka ja vaikea laji, jos sitä tekee oikein ja siksi on tärkeää saada alussa henkilökohtaista opetusta, jotta oppii oikean tekniikan.

Olet kuulemma saanut maistiaisen kesäkuntoon valmennuksesta, mitä mieltä olet siitä?

Se vaikuttaa tosi hyvältä, inspiroivalta ja energiseltä. Jos en kävisi paikan päällä treeneissä tekisin kyllä ehdottomasti tätä kesäkuntoon valmennusta netin välityksellä! 

Kuulin, että olet käyttänyt myös etävalmennuspalveluita, mitä mieltä olet niistä?

Joo, se toimi yllättävän hyvin. Itsehän aloitin noin vuosi sitten Ulpustudiolla etävalmennuksessa ja sai kyllä yllättävän hyvin ohjausta netinkin kautta. Se toi myös hyvän päivärytmin ja jos oli vaikka kiire niin pystyi kuitenkin tehdä kotona tiettyyn kellonaikaan sen treenin ja olihan se myös tehokasta!

 

Kiitos Anne haastattelusta! Nähdään taas Ulpustudiolla! 

 

Tutustu kesäkuntoon valmennukseen täällä

Lue lisää Myötäotteesta täältä

Haluatko sinä treenata pilatesta, lue lisää pienryhmävalmennuksesta täältä

 

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.