Asiakashaastattelu

Haastateltavana: Pekka

Milloin aloitit Ulpulla käymisen ja miten päädyit valmennukseen?

Melko tarkalleen tasan kolme vuotta sitten. Mä huomasin, että mä aloin rupsahtamaan. Mä huomasin, että mulla alkoi tulemaan semmoisia kremppoja. Tuntu, että selkä, niska sekä hartiat ja ties mikä paikka oli kipeä. Mä huomasin, että lihasvoima on kadonnut. Vanhoilla ihmisillä se alkaa kadota. Pienet asiat hengästytti ja tuli entistä laiskemmaksi. Tykkäsin istua ja maata ja semmosta. Se ei oikein ole viisasta. 

Miten löysit Ulpustudion? 

Googlasin! Luulisin, että nimenomaan Facebook markkinoinnista löysin Ulpun ja Ulpustudion. Mä etsin henkilökohtaista valmentajaa. Mä tiesin etten muuten aloittaisi ja mä tarvitsin jonkun, joka sanoo, että nyt teet näin. Urheilun ja liikunnan aloittaminen voi olla vähän epämukavaa, niin on hyvä että joku sanoo mitä pitää tehdä. Mä oon niin monta kertaa aloittanut urheilun, mutta sen on välillä niin epämukavaa ja raskasta, että siihen tarvitsee jonkun, joka laittaa sut liikkeelle. Mutta luulen, että päädyin Ulpustudiolle juuri sen Facebook mainonnan kautta - Ulpu tuli esille siellä riittävän monta kertaa.

Kuinka monta kertaa viikossa käyt studiolla?

Mä käyn valmennuksessa 2 kertaa viikossa. Yhdessä vaiheessa lisäsin omaa treeniä, mutta sitten tuli loukkaantuminen, jonka vuoksi palasin 2 kertaa viikossa valmennukseen. Nyt vamma alkaa olla parantunut ja treenaan 3-4 kertaa viikossa, joista 2 kertaa on edelleen valmennuksessa Ulpustudiolla.  

Oletko nähnyt muutoksia elämässä valmennuksen aloittamisen jälkeen?

No jotain pientä on tullut. Siis on tullut tietysti, esim. että jotkut vaatteet kiristää muualtakin kuin mahasta. Että selvästi on tullut tulosta. Nykyään, jos tulee kipeäksi, niin se johtuu kyllä jostain muusta kuin tekemisen puutteesta. Penkkipunnerrus oli aluksi salilla aika vaatimaton, hyvä että tangon sai ylös. Se alkoi 20:llä tai peräti 30:llä kilolla. Nyt nousee päivästä riippumatta 90 kiloa. Hyvänä päivänä menee jopa 95kg. Satasta en ole vielä saanut. Olen kehittynyt jonkun verran (Ulpun mielestä paljon).

Mikä on Ulpustudion Myötäote ja oletko sinä osa sitä? 

Se on voimannostoseura, joka kuuluu Suomen voimannostoliittoon ja se on vuoden vanha. Se perustettiin, koska täällä Ulpulla käy hyvin lahjakkaita naisia, jotka on kehittyny tosi nopeasti ja hyvin. Heräsi ajatus, että jotkut haluaisivat ehkä kilpailla. Kilpailla ei voi jos ei ole  seuraa. Ei saa lisenssiä. Sen takia perustettiin tämmönen seura, joka antaa mahdollisuuksia harjoitella ja treenata sen lisäksi mitä täällä valmennuksessa treenataan. Meillä on kesäisin ja joulun aikaan ollut vapaita treenejä. Tänne tulee joku ja avaa ovet, jotta jokainen voi treenata omaan tahtiin. Nää toimeliaat naiset valitsi mut puheenjohtajaksi, en tiedä minkä takia. Mutta olen siis ollut puheenjohtajana tämän ensimmäisen vuoden. Se on mun rooli siinä.

Minkälaista on olla puheenjohtaja?

Myötäote on hyvin helppo yhdistys. Sanotaan, että toiminnan luonteeseen kuuluu, että se ei ole sillä tavalla kunnianhimoista. Me ei tavoitella missään sarjassa Suomen voimannoston SM-kultaa, vielä. Tarkoitus on, että saadaan aktivoitua itsemme, kehitetään elämänmittaista hyvinvointia ja kuntoa. Ettei tehtäisi vaan täällä studiolla, vaan että mahdollisimman moni treenaisi itse lisää ja innostuisi treenaamisesta ja hyvinvoinnista uudella tavalla. Meillä on ollutm positiivisia tapahtumia. Kerran meinattiin paleltua Hietsun rantaan, kun meillä oli iloinen ryhmätreeni. Oli pakko treenata, kun siellä oli niin kylmä. Mutta varsin hauskaa oli!

Miten päädyit rooliin? 

En minä tiedä. Luulisin, että he päättivät.

Eli sinut nähtiin luotettavana? 

Ulpu sanoo kyllä, ehdottomasti!

Minkälaisia töitä sinun pitää tehdä puheenjohtajana? 

Esimerkiksi, juuri ehdotin, että pidettäisiin vapaat treenit pääsiäisenä. Koska olemme oikea yhdistys, pitää vähän katsoa, että pidetään tietyt kokoukset, eli esim vuosikokous. Myös pitää katsoa, että täytämme voimanostoliiton vaatimukset. Lähinnä maksetaan parisataa vuodessa jäsenmaksua, jotta kun lähtee kilpailemaan, niin saa lisenssin. 

Minkä ikäisille tai kenelle suosittelet Ulpun valmennusta ja miksi?

Kaikenikäisille, koska Ulpu pärjää hyvin vanhempien ihmisten kanssa kuten minun esimerkiksi. Ja myös nuorten ihmisten kanssa, en kyllä tiedä kuka on nuorin. Ei se oikeastaan ole iästä kiinni, Ulpu pärjää kaikkien kanssa, koska Ulpu on niin valoisa ja innostava hahmo!

Kiitos paljon haastattelusta Pekka! :)

 

Kuka tahansa voi halutessaan liittyä mukaan Ulpustudion Myötäotteeseen. Tutustu lisää Ulpustudion Myötäotteesta täältä

 

Haastattelun toteutti: Olivia Salmi Helsingin Suomalaisen Yhteiskoulun kahdeksannelta luokalta!

Close

50% Complete

Tilaa lahjakortti täyttämällä oheinen lomake

Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja saat maksuohjeet lahjakorttiin (lahjakortin voi ostaa itselleen liikuntaetuuksilla, laskulla, tilisiirrolla tai maksulinkillä).

Maksun jälkeen lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostin liitteenä (PDF) tai kirjeenä (KORTTI).

Kiireellisissä tapauksissa lähetä suoraan viestiä

040 721 8478 ❤️