Jänis vai kilpikonna?

Jänis vai kilpikonna?

Kesän lomien jälkeen yhä useammalla koittaa paluu arkeen ja siinä samalla mahdollisesti takaisin ahkeran treenaamisen pariin.
Oletko loman aikana pähkäillyt ja päättänyt että nyt syksyllä aloitetaan uus vaihe tässä touhussa ja ruvetaan tavoittelee sitä omaa ultimaattista tavoitetta ja unelmaa ja laitetaan alusta asti kaikki paukut nyt sen saavuttamiseen?
Lähetään treenaa 6 kertaa viikossa, syödään lähes täydellisesti, nukutaan vähintään 8 tunnin yöunet, lopetetaan alkoholin käyttö tai kohtuullistetaan sitä, vähennetään ylimääräistä stressiä, jne jne.....


Nää on kaikki hyviä juttuja ja parantaa lähes varmasti sun elämänlaatua ja jaksamista, mutta kuinka moni on tälläisen kokonaisvaltaisen ja totaalisen elämäntaparemontin kertaheitolla tehtyään pystynyt pitämään siitä kiinni vielä kuukauden tai vuoden päästä?


Ei kovin moni.


Valitettavasti todella moni meistä ajattelee korjaavansa kaiken kertaheitolla ja nopeasti, kun tosiasiassa moni pysyvä muutos elämässä vaatii paljon aikaa ja toistamista, jotta se olisi oikeasti pysyvä.


Moni varmasti haluaisi päästä maaliin nopeasti, mutta liiallisen vauhdin kautta tulee useasti vain uupumus ja burnout. Avain oikeaan onnistumiseen on pitkälti aina ollut se pitkäjänteisyys ja säännöllisyys jota me ammattilaiset aika usein toistellaan itse kullekin, joskus myös itsellemme.

 

Nyt jos olet pitänyt treenaamisesta kunnolla taukoa ja meinaat lähteä sata lasissa tykittämään sinne salille, koska sulla on intoa ja energiaa, niin rauhotu, vedä syvään henkeä ja muista että maltti on valttia. Ne pysyvät tulokset ei tuu kiirehtimällä vaan sun täytyy ajatella tätä hommaa pitkällä tähtäimellä ja pohjustaa se tekeminen sen mukaiseksi.

Muista ainakin nää jutut kun lähdet aloittamaan treenaamista kohtuu pitkän tauon jälkeen. Tai jos vaikka alottelet ihan ensimmäistä kertaa kovaa harjoittelua.

1.
Mieti kuinka paljon aikaa ja resursseja voit laittaa treenamiseen sinä huonoimpanakin viikkona kun ei ole intoa, aikaa tai halua käydä treenaamassa. On paljon parempi valita sellainen treeniohjelma jota pystyy noudattamaan niinä vaikeinakin aikoina kuin sellainen jossa skippaat puolet treeneistä joka toinen viikko.

2.
Aloita konservatiivisesti.
Älä lähde parissa ekoissa treeneissä puskee täysillä, vaan jätä pelivaraa keholle jotta se ehtii tottua harjoitteluun eikä leikkaa heti kiinni alkumetreillä. Kropasta ei kannata repiä ekana viikkona kaikkea mahdollista irti vain koska pystyy. Kroppa ei kehity treeneissä vaan se kehittyy kun se palautuu niistä treeneistä!

3.
Ota tavoitteeksi tehdä treeneistä rutiini siihen sun arkeen sen sijaan että mietit paljonko ekojen viikkojen aikana haluat kehittyä tai laittaa lisää rautaa siihen tankoon. Ne tulokset tulee kyllä kun vain jaksaa tehdä töitä säännöllisesti. Mutta se on just se säännöllisyys mikä useimmilta puuttuu, koska siitä treenistä ei lähdetä rakentaa osaa siihen omaan arkeen heti alusta alkaen!

Summataan tähän lopuksi vielä että se huonompikin treeni voi tuoda hyviä tuloksia kunhan vain sitä noudattaa tarpeeksi säännöllisesti. Vastaavasti se maailman paraskaan treeni ei välttämättä tuota kummoisia tuloksia jos sitä ei tee riittävän usein.

Säännöllisyys on se kaiken kingi tässäkin asiassa.

Jos tuntuu et tarvitset apua omien suuntaviivojen suunnittelussa tälle syksylle niin ota yhteyttä. Studiolla me autetaan mielellämme sua löytää just sulle sopiva treeni ja rytmi joilla voit lähtee niitä sun unelmia toteuttaa.

 

Onnistutaan yhdessä!

 

Kun olet valmis kasvattamaan lihasmassaa ja poistamaan turhat löysät keskivartalosta, ota yhteyttä! 
Varaa oma kokeiluvalmennustapaaminen 49euron hintaan (norm. valmennus 100eur) [email protected]

Kokeilu ei sido sinua vielä mihinkään, mutta saat arvokasta tietoa treenaamisesta, omasta kehostasi ja kehittymisestä! 

 
terveisin:

Intohimoinen voima ja fysiikka valmentaja: Juha Hyyrynen #treeninaattori#

Tai ihan vaan Juha 😎

 

ps. Halutessasi voit myös liittyä Ulpustudion sisäpiiriin ja vastaanottaa veloituksetonta sparrausta treenien viemiseksi seuraavalle tasolle! Käy liittymässä täältä:

https://studio.mykajabi.com/ulpustudion-sisapiiri

 

Close

50% Complete

Tilaa lahjakortti täyttämällä oheinen lomake

Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja saat maksuohjeet lahjakorttiin (lahjakortin voi ostaa itselleen liikuntaetuuksilla, laskulla, tilisiirrolla tai maksulinkillä).

Maksun jälkeen lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostin liitteenä (PDF) tai kirjeenä (KORTTI).

Kiireellisissä tapauksissa lähetä suoraan viestiä

040 721 8478 ❤️