Mielen voima

Kun haluaa päästä käsiksi johonkin uuteen, mitä ei vielä koskaan ole osannut olla / tehdä / toteuttaa, kannattaa panostaa oman mielen sparrailuun. Kun uskot, että sinusta on tekemään uusia upeita asioita, pystyt saavuttamaan unelmasi todennäköisemmin kuin jos et uskoisi itseesi ollenkaan. Uuden edessä ihminen lannistuu kuitenkin helposti, koska negatiivisia uskomuksia on helpompi uskoa kuin positiivisia. Silloin kannattaa muistuttaa itselleen, mihin on jo nyt päässyt, mitä onnistumisia on elämänsä aikana tehnyt ja mihin todella haluaa päästä. Sä voit itse päättää kuka susta on tulossa.

 

 

Mikään ei ole pysyvää - ellei siihen panosta

 Mä ainakin helposti unohdan, mitä kaikkee sitä onkaan tullut tehtyä elämän aikana, minkälaisista vastoinkäymisistä on päässyt yli ja mitä itse on jo ehtinyt saavuttamaan. Ihmisen muisti on valikoiva ja lyhyt. Sen takia omia onnistumisiaan kannattaa jatkuvasti kerrata - etenkin muutoksen edessä. 

 Maailmassa on paljon asioita, jotka estää meitä elämästä omaa täyttä elämää - sun ei itse kannata olla yksi niistä esteistä. Suuri ero onnistujien ja epäonnistujien välillä on usko omaan itseen ja omiin kykyihin. Kun haluat onnistua, vahvista siis pystymisen tunnetta ja luottamusta omaan itseen. 

Hyviä harjoituksia: 

Kirjaa ylös omat vahvuudet (mieti ainakin 3) - lue tämä lista läpi joka päivä

Mieti minkälaiset vahvuudet auttaisivat sinua kohti omaa unelmaasi - voisiko näistä vahvuuksista tulla osa sinua? Lisää ne vahvuudet edelliseen kohtaan, jotka voisivat olla osa sinua ja sinun tulevaisuuttasi. 

Kirjaa ylös kolme suurinta onnistumistasi elämässä ja mieti mikä auttoi niiden toteutumiseen. Muistuta itseäsi näistä onnistumisista joka päivä. 

Mieti se oma unelmasi mihin haluat päästä ja muistuta itseäsi siitä päivittäin ja usko siihen, että sinä voit itse päättää siitä kuka susta on tulossa.  

Jos törmäät negatiivisiin ajatuksiin itseäsi kohtaan, mieti miten voit torjua ne. Muista ne todisteet, miksi ne eivät ole totta ja väitä vanhoille huonoille uskomuksille vastaan. 

Valitse kenen kommentteja kuuntelet. Usein tiedämme jo etukäteen (tai luulemme tietävämme), mitä joku ihminen on mieltä tavoitteistamme. Pyydä niiltä ihmisiltä kommentteja, joiden tiedät olevan 100% sinun puolellasi ja jätä muut kommentit kuulematta. 

 

Hyviä asioita omalla polullaan kannattaa buustata joka päivä tai jopa monta kertaa päivässä. Ole ja elä oma unelmasi todeksi. Mä tiedän että susta on siihen!

 

Unelmaterveisin Ulpu Puhakka

 

Ps. Mun uusi valmennuskonsepti auttaa lisäämään itsevarmuutta, uskoa omaan tekemiseen ja positiivista ajattelua omaan elämään, jotta ne unelmat ois oikeasti saavutettavissa tässä ja nyt. Kun haluat mukaan retkelle kohti sinun parastasi ja panostaa siihen, että muutos on pysyvä, tuu mukaan ikuisesti vahva verkkovalmennukseen.  19,90eur/kk Klikkaa itsesi mukaan:

ikuisesti vahva

 

 

 

 

 

Close

50% Complete

Tilaa lahjakortti täyttämällä oheinen lomake

Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja saat maksuohjeet lahjakorttiin (lahjakortin voi ostaa itselleen liikuntaetuuksilla, laskulla, tilisiirrolla tai maksulinkillä).

Maksun jälkeen lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostin liitteenä (PDF) tai kirjeenä (KORTTI).

Kiireellisissä tapauksissa lähetä suoraan viestiä

040 721 8478 ❤️