Miljoona mahdollisuutta vaatii miljoona tekoa

Kesä lähestyy ja se on kohta täällä! Salille saattaa päästä jo ja ulkona alkaa olla hyvät kelit treeneille. Onko liian myöhäistä haaveilla kesäkuntoon pääsystä? Onko mun mahdollisuus jo mennyt?

Lyhyesti vastaten: ei todellakaan ole.

Mun mielestä ihmiset keskittyy liikaa nykypäivänä siihen että miltä haluu näyttää tai olla jonain tiettynä sesonkina tai aikana vuodesta kun paljon hyödyllisempää ois ajatella omaa hyvinvointiaan ja tavoitteitaan elämänpituisina projekteina joihin panostaa eri aikoina eri tavalla.

Kukaan meistä ei voi olla täydessä tikissä 24/7 eli yötä päivää 360 päivää vuodessa, mutta niitä isojakin muutoksia tulee silti, kun jaksaa panostaa vähän joka päivä siihen sun unelmaasi mitä tavoittelet.

Se että pääsetkö haluamaasi kuntoon kesäksi vaikuttaa monet asiat. Kuten esimerkiksi sun:

lähtötaso

tausta

motivaatio

kuinka paljon oot valmis panostaa siihen että panostat elämiseen terveellisesti monella eri osa-alueella - treeneihin, ravintoon ja palautumiseen

Kaikkien kroppa myös reagoi eri tavalla ja toisilla asiat tapahtuu nopeesti ja toisilla hitaammin.

Riippumatta siitä mistä sä lähet liikkeelle tai paljonko sulla on matkaa edessä niin mun paras neuvo on, että aloita nyt, heti ja samantien! Sillä ei oo väliä kuinka pienestä lähdet liikkeelle kunhan vain lähdet.  Sen, pääsetkö siihen sun haluamaan tavoitteeseen kesäksi näkee sitten kesällä kun oot sitä kohti kulkenut. Kun alat ajatella omaa kehitystä sen ensi kesän lisäksi vuosien päähän, niin silloin sun tekemisellä on isompi tarkoitus kuin se että millainen sä oot ens viikolla tai kuukauden päästä ja sun onnistumisen mahdollisuudet on moninkertaiset!

Mä itse olen joka vuosi ollu tyytyväisempi itseeni, sillä vaikka tää on jo varmaan kymmenes kesä kun mä haluisin olla x kunnossa ja olla tietynlainen enkä vieläkään sitä ole, niin mä olen joka vuos ollut hieman parempi ja hieman lähempänä sitä mun omaa tavotetta kuin viime vuonna ja siitä tulee tosi hyvä mieli!

Anna itsellesi miljoona mahdollisuutta ja tee miljoona tekoa niin saat miljoona syytä onnistua! Tekemällä oppii ja tekemällä kehittyy. Aloita siis nyt. 

Me studiolla voidaan myös auttaa sua tekemään niitä miljoonia tekoja, koska me itse tehdään myös niitä koko ajan!‚úĆÔłŹ

 

Sinun kunto- ja voimavalmentajasi,

Juha Hyyrynen

 

Ps. Tutustu henkilökohtaiseen valmennukseen täällä:

https://studio.mykajabi.com/henkilokohtainen-valmennus-5ed56e06-73b0-4f7f-8fbe-f1f78127b44e

 

Pps. Tutustu kesäkuntoon verkkovalmennukseen täältä:

https://studio.mykajabi.com/kesakuntoon-valmennus 

 

Ppps. Iloista vappua!

 

Close

50% Complete

Tilaa lahjakortti täyttämällä oheinen lomake

Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja saat maksuohjeet lahjakorttiin (lahjakortin voi ostaa itselleen liikuntaetuuksilla, laskulla, tilisiirrolla tai maksulinkillä).

Maksun jälkeen lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostin liitteenä (PDF) tai kirjeenä (KORTTI).

Kiireellisissä tapauksissa lähetä suoraan viestiä

040 721 8478 ‚̧ԳŹ