Monimutkainen ei ole sama kuin parempi

Monilla tulee nopeasti kyllästyminen samoihin liikkeisiin ja samalla kaavalla tehtäviin treeneihin, koska me haluamme vaihtelua ja se on täysin luonnollista. Ne jotka treenaavat saadakseen vain hyvää fiilistä ja liikunnan iloa, voivat vaihdella treenejä vaikka joka päivä.

Jos se liikunnan ilo on sun ainoa tavoite, niin treenit voivat olla erilaisia vaikka joka kerta. Liikkuminen on jokatapauksessa kivaa ja kun treenit on erilaisia, ei tule tylsää.  Nyt tulee sitten se mutta. Jos asetat itsellesi jonkun selkeän tavoitteen - esim leuanvedon parantamisen, niin silloin treenin pitää olla sen verta suunnitelmallista ja määrätietoista, että kehitystä oikeasti tapahtuu. Kaikkea treenaamista ei voida koko ajan vaihdella siinä uskossa että kaikki vaan toimii kunhan tekee. Parempi leuanvetotaito ei tule tekemällä kyykkyjä, se tulee tekemällä niitä leukoja tai muita liikkeitä jotka tukee nimenomaan sitä leuanvetoa.

Joskus  multa kysellään et mitä superohjelmaa mä käytän kun olen parissa vuodessa saanu niin ja niin hyvän kyykyn tai leuan ja mun vastaus on: mä kyykkään ja teen leukoja säännöllisesti. Mä treenaan perusasiat hyvin ja näpertelen vähemmän. Treeni on joskus myös yksitoikkoista, mutta mulla se nautinto tulee niistä uusista enkoista tai saavutuksista mitä teen. Ja kun perusasiat on hyvin kunnossa niin sit voi kokeilla kaikkea uutta ja saada niistä viel enemmän iloa ja potkua siihen perus tekemiseen.

Mutta se talon perusta on kuitenkin se mikä sitä taloa kannattelee, ei ne loppusilaukset ja kikkailu. Joten panosta perustuksiin ja rakenna sen varaan sit se sun unelma talo! 

😎 Rakennetaan se vaikka yhdessä!

 

Sinun kunto- ja voimavalmentajasi Juha Hyyrynen

 

Haluatko tulla kohottamaan kuntoa Juhan ulkovalmennukseen lauantaisin klo:15.30-16.30?

Lue lisää pienryhmävalmennuksista täältä:

PIENRYHMÄVALMENNUS

 

Ulpustudion valmennuksissa otetaan aina huomioon asiakkaan oma tavoite / tavoitteet. Treenaat sitten yksilövalmennuksessa tai ryhmävalmennuksessa, valmentajamme suunnittelevat treenit niin että harjoittelu tukee sinun matkaasi kohti sinun unelmaa. Onnistutaan yhdessä! 

 

Close

50% Complete

Tilaa lahjakortti täyttämällä oheinen lomake

Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja saat maksuohjeet lahjakorttiin (lahjakortin voi ostaa itselleen liikuntaetuuksilla, laskulla, tilisiirrolla tai maksulinkillä).

Maksun jälkeen lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostin liitteenä (PDF) tai kirjeenä (KORTTI).

Kiireellisissä tapauksissa lähetä suoraan viestiä

040 721 8478 ❤️