Aina henkilökohtaista palvelua ajatuksella ja sydämellä

Ootko varma, ettei aamutreenaaminen oo sun juttu?

Aamutreenaaminen ei oo mun juttu, vai onko sittenkin?! 

 

Koko mun aikaisen aikuisiän mä totuin siihen että balettitunti alkaa klo:10 ja mä herään 1,5h sitä ennen. Kymmenen aamutuntikin tuntui toisinaan kidutukselta ja sympatiani on kaikkien niiden puolella jotka yrittää treenaa ennen sitä. Mutta! Nyt tulee iso mutta, sillä mä olen nykyään sitä mieltä että treenaaminen tosi aikaisin, voi tuoda lisää tehoja päivään, hyvän startin aamuun ja buustia elämään!

 

Miten ihmeessä?

 

Aamutreenaamiseen pitää totutella. Mä oon itsekin kiroillut herätyskellon kanssa, kun oon päättänyt suunnata treeneihin aamukuudeksi tai aamuseiskaksi, mutta niinä päivinä kun näin käy, koko aamun kulku on jo ennalta sovittu ja päätetty. Toimintaa ohjaa motivaatio liikkua ja kaikki on valmista. Ei mene ylimääräistä aikaa epämääräiseen palloiluun, eikä tule roikuttua somessa turhaan. Mun treenivaatteet on laitettu jo illalla valmiiksi, mä olen päättänyt mitä mä syön aamulla, mulla on jo eväät valmiina ja mä pääsen napakasti asiaan. Kroppa ei ole vielä rasittunut väärällä tavalla päivän käänteistä, vaan se on aidosti valmiina treeniin. Energiaa on oikeasti tehdä se, mitä on suunnitellut, eikä homma jää puolitiehen. Treenin jälkeen on usein sellainen olo että ”jes! Mä tein tän JA nyt mä voin tehdä vaikka ja mitä muutakin!”

 

Toki se aamulla treenaaminen vaatii oikeasti sitä valmistautumista...

Pitää mennä nukkumaan ajoissa, ei voi haahuilla sosiaalisen median kanavilla, venyttää illallista tai jäädä leffan pariin loikoilemaan edellisenä päivänä. Joskus se vaatii työtä (ja itsekuria), mutta usein se on todellakin sen arvoista!

 

 

Aamutreenaamiseen voi kuka vaan totutella, jos haluaa!

Lihasmassan kannalta ei ole väliä MLLOIN treenaa, vaan tärkeintä on että treeni tulee tehtyä ja se on säännöllistä ja oikealla tavalla kuormittavaa. Mielen kannalta voi olla hyvä että aamu alkaa reippaasti ja tehokkaasti. Se usein tuo hyvän fiiliksen kehoon ja mieleen, tuntee tekevänsä asioita ja on sitten valmis suoriutumaan hyvin myös muista päivän askareista. Totutteluun voi kuitenkin mennä aikaa joskus jopa 1-2kk. Jos on aina tottunut treenaamaan myöhemmin, voi aikaiset aamut tuntua aluksi ylitsepääsemättömältä ja epämiellyttävältä. Voin kertoa, että oon itse ollut ihan samassa veneessä. En tiennyt että musta olisi aamutreenaajaksi. MUTTA - Mä pystyn nykyään treenaamaan ihan yhtä kovaa aamulla kuin myöhään illallakin. Mä olen tehnyt sen valinnan, että parempi kuin treenit jää välistä, on harjoitella treenaamaan vuorokauden ajasta riippumatta. Se vaatii toki valmistautumista, sitoutumista ja motivaatiota. Mutta hei - eipähän jää ikinä treenit välistä sen takia ettei ehdi.

Elämäntavat on omista valinnoista kiinni.

 

Ulpustudiolla alkoi nyt

#kunnollinenkesäkuu - ketterästi kohti kesää 😎

 

Varaa oma valmennuskokeilu 49eurolla [email protected]

Tai loikkaa mukaan KESÄKUNTOON valmennukseen, niin sulla on treenit taskussa kolmen kuukauden ajaksi, ihan mihin kellonaikaan vaan. Lue tästä lisää:

 https://studio.mykajabi.com/kesakuntoon-valmennus

 

Tänään miesten aamutreeneissä klo:7.00 tehtiin:

 

Lämmittely, avaukset, coren aktivointi ja liikerata huollot

Sen jälkeen treenissä:

5 leukaa + 5 punnerrusta + lepo x 3

Penkkipunnerrus 5 x 6 toistoa

Hauiskääntö ja french press 8+8 x 3

 

Sen jälkeen aamun kakkosaamupala ja muihin hommiin. 

 

Minkälainen sun päivästä tulee tänään? 

 

Treeniterkuin

Sinun Kehonhallinnan koreografi

Ulpu Puhakka

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.