Tavoitteena unelmien keho

 

Kun tavoitteena on unelmien keho, mitä silloin tavoitellaan? 

Mä tavoittelen terveyttä, erilaisten taitojen oppimista, hyvää kuntoa, ja etenkin tasapainoista kehoa, joka jaksaa mennä ja tehdä erilaisia asioita - toki tärkeetä on että se keho on kans kivuton. 

 

Mitä mun asiakkaat usein tavoittelee? Kuka milloin mitäkin. . Toinen toivoo selän kivuttomaksi, kun taas toinen toivoo parempaa tulosta maastavedossa. Yks taas haluaa että keho näyttää siltä että treenaa ja joku toinen haluaa rasvat alas. Joku haluaa olla liikunnallinen ja lihaksikas, joku haluaa olla notkea ja taipuisa. 

Miten sinne unelmien kehoon päästään? Sitoutumalla sitä tukeviin terveellisiin elämäntapoihin joka päivä. Ja se tarkoittaa motivoitumista samojen asioiden äärelle joka päivä. Voi kuulostaa vähän tylsältä ja sitä se usein onkin. Samoja juttuja päivästä toiseen. Ja siihen monen elämäntapamuutoksista haaveilevan matka tyssääkin. Ei tajuta, että muutosleikki ei voi olla kuuri jotakin, vaan sitä pitää jaksaa haluta jatkaa päivistä, viikoista, kuukausista ja vuosista toiseen. Jos haluaa pudottaa painoa, pitää siihen motivoitua joka päivä. Rasvaprosentti kasvaa iän myötä, eikä keho koskaan halua päästää irti siitä painosta, johon se on päässyt, joten turha sähläys ei auta. Jos elää nälkäkuurilla ja palaa "normaaliin", kilot tulevat aina takaisin, usein korkojen kera. Jos taas luottaa prosessiin ja tekee pieniä asioita sen eteen joka ikinen päivä, asioita tapahtuu kyllä. 

 

Mikä auttaa? 

- sellainen ajatus mikä innostaa joka aamu

Mun mielestä treenaaminen on hauskaa, ja sellaista mä yritän rakentaa siitä myös mun asiakkaiden kanssa. Kaikki ei voi tehä kaikkee, mut jokainen voi tehä jotain. Ja jokainen voi innostua jostakin aihealueesta. Toiselle se on leuanveto, toiselle parempi punnerrus, toiselle se että jaksaa juosta korttelin ympäri kuolematta. Harvoin pelkkä ulkonäön fiksaaminen tuottaa yhtä suurta innostusta kuin erilaisten taitojen oppiminen. Ja usein pelkkä halu fiksata ulkonäköä ei tee itseä yhtään sen onnellisemmaks. Mutta se fiilis kun tekee oikeet ekat leuat tai nostaa oman ennätyksen maasta tai ylipään se hetki kun tajuaa että voi kyykätä tangon kanssa luhistumatta sinne alle tai kun pääseekin punnerruksesta suorin jaloin ylös - ne hetket on aika mageita! Ja niitä on huippua myös seurata sivusta ;) 

Kaikkea tätä ja vielä vähän enemmän saa kun uskaltaa aloittaa, mennä ja tehä, kokeilla ja yrittää. Valmennuksissa on aina se hyvä puoli, että joku on sun rinnalla sinä sun matkalla, kertoo mitä vois tehä, mikä auttais, kuuntelee ja kannustaa. Mun mielestä jokainen meistä kaipaa valmennusta aina silloin tällöin. 

 

Mun kanssa pääsee treenaamaan vaikka kotona - KESÄKUNTOON valmennuksessa, jonka voi suorittaa ihan omaan tahtiin. Toinen mihin mun kanssa pääsee treenaamaan mistä ikinä haluaakaan, on mun kahvis valmennukset zoomlandiassa. Näistä voi lukee lisää seuraavista linkeistä:

https://studio.mykajabi.com/kesakuntoon-valmennus

 

 

https://studio.mykajabi.com/kahvakuula 

 

Ja tietty mä valmennan myös Ulpustudion omalla YouTube kanavalla, jos ei vielä oo, niin nappaa kanava tilaukseen ja saat kunnonkohotusta jo ihan napin painalluksella:

https://www.youtube.com/c/Ulpustudio

 

Ihanaa ja energistä päivää, toivottavasti jaksat motivoitua tänäänkin pitämään itsestäsi huolta. Se kannattaa aina! 

 

Terkuin Kehonhallinnan Koreografi,

Ulpu Puhakka

 

 

Close

50% Complete

Tilaa lahjakortti täyttämällä oheinen lomake

Lomakkeen lähettämisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja saat maksuohjeet lahjakorttiin (lahjakortin voi ostaa itselleen liikuntaetuuksilla, laskulla, tilisiirrolla tai maksulinkillä).

Maksun jälkeen lähetämme sinulle lahjakortin sähköpostin liitteenä (PDF) tai kirjeenä (KORTTI).

Kiireellisissä tapauksissa lähetä suoraan viestiä

040 721 8478 ‚̧ԳŹ